Tori Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Flassh said: yaptırdığı dövmenin hikayesi mi anlatıyormuş tüm film boyunca? asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 progamer said: Filmi Cannes'de mi ne işte öyle bi yerde gösterdiklerinde salonun yarısı çıkmış gitmiş filmden. Gereksiz kanlı böyle anlamsız bir film diye. tamam işte tam bize göre ehueh hmm ben onu orjinal müzik sanmıştım. ama olsun cliff yine döktürmüştür bakın yazıyorum buraya sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bu film kötü çıkarsa sinirli bir insan olarak hayatıma devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 valhalla rising kadar boktanlaşamaz. iyi başlar meh biter en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 progamer said: Filmi Cannes'de mi ne işte öyle bi yerde gösterdiklerinde salonun yarısı çıkmış gitmiş filmden. Gereksiz kanlı böyle anlamsız bir film diye.cannes da da her film için aynısı söyleniyor yaw... güzeldir bu güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 goldbären said: valhalla rising kadar boktanlaşamaz. iyi başlar meh biter en fazla. http://www.moneyandshit.com/wp-content/uploads/2011/04/little_upset.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 meh başladı meh bitti. valhalla kadar boktan değildi ama bi drive değildi. bir şeyler eksik, direklerden dönmüş hep. çok gore var ıyy diyorlardı, öyle aman aman bi gore yok. keşke olsa ünlü arthouse eleştirmeni AHMET SALİH BOZDAŞtan bir inceleme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 WebDL 1080ler falan düştü bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 denildiği kadar kötüymüş, iyiki sinemaya para vermemişim bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 denildiği kadar kötü değil. sadece vasat bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o yönetmenin filmi olarak baya dandik, random bi film olsa vasattı tam 5-6 puanlık 10 üzerinden ama drivedan sonra olmadı, sana puanım 3 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar