McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya beyler ben de aldım takamıyorum 2 gündür. Gözüme sokuyorum artık yalama ettim gözü ama yapışmıyo meret. Ya da tam sokamıyorum çünkü o an gözükmüyor[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ühühühühühü bende lens istiyoooooyuuuuuum[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence takmadaki en önemli husus işaret parmağına aldığın lensin; ters çevrilmiş bir kase gibi parmağının en ucunda durması akabinde göz kapaklarını sabitleyip hafifce gözüne doğru bırakmak birde bu denizde harbi işe yaraıyomu lens böle cumburlop atlayınca filan gözde nasıl duruyoyoki meret[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Burda yazılanlardan hicbiri fayda etmediyse bir goz klinigine git,böyle böyle diye anlat.onlar sana bir goz damlası vereceklerdir.bu goz damlası 5-6 dakikalıgına gozunu felc ediyor,bu sayede refleksleri zayıflıyo...bir süre kullandıktan sonra alısırsın;)
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 anaa bunu duyduğum çok iyi oldu hemen gidem ben[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Solid abi bende oyleydim sana taktigi soyliyeyim :D simdi iki parginla ustten ve alttan goz kapaklari cekion :D sonra lensi takarken burununa dogru bakiorsun.Sonra beyaz yere bakamdan yerleştiriorsun sonra yavasca gozunu kirpmadan normal tarafa bakiorsun.Ve hop takiyon :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr:
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 çok geç abi gözlük aldım ben :D[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Evet abı en saglamı gozluk bencede gozlerım benımde bozuk ılerıyı guzel goremıom ocak gıbı gozluk takarım bende heralde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar