Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lensimi takamıyorum ! :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beyler ben de aldım takamıyorum 2 gündür. Gözüme sokuyorum artık yalama ettim gözü ama yapışmıyo meret. Ya da tam sokamıyorum çünkü o an gözükmüyor[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
bence takmadaki en önemli husus
işaret parmağına aldığın lensin; ters çevrilmiş bir kase gibi parmağının en ucunda durması akabinde göz kapaklarını sabitleyip hafifce gözüne doğru bırakmak

birde bu denizde harbi işe yaraıyomu lens böle cumburlop atlayınca filan gözde nasıl duruyoyoki meret[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
Burda yazılanlardan hicbiri fayda etmediyse bir goz klinigine git,böyle böyle diye anlat.onlar sana bir goz damlası vereceklerdir.bu goz damlası 5-6 dakikalıgına gozunu felc ediyor,bu sayede refleksleri zayıflıyo...bir süre kullandıktan sonra alısırsın;)
Mesaj tarihi:
anaa bunu duyduğum çok iyi oldu hemen gidem ben[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
Solid abi bende oyleydim sana taktigi soyliyeyim :D

simdi iki parginla ustten ve alttan goz kapaklari cekion :D sonra lensi takarken burununa dogru bakiorsun.Sonra beyaz yere bakamdan yerleştiriorsun sonra yavasca gozunu kirpmadan normal tarafa bakiorsun.Ve hop takiyon :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
:hrr:Flawless Victory:hrr:
  • Yeni Oluştur...