kfg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu parçayı arıyorum... Yardım ederseniz sevinirim. Elinde olan biri ftp ye koyar veya msn den gönderirse çok mutlu olurum...
kfg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Up ! Kimsede yok mu bu şarkı ?
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oah bu $arkıyı bir yıldır arıyorum bo$una ugra$ma bence =/
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 çilekeş diye grup mu var?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
screamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Albümleri çıkmış mıydı?[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tam yazılımını bilmiyorum ama chilekesh yada cilekesh olabilir. neyse ankaralı bi grup bunlar..bi kere ordayken $ans eseri dinledim baya begendim,sonra fanta gençlik festivalimidir nedir onla baya bi çaldılar orda burda,bi kaç istanbul konseri derken baya bi tanındılar..albümleri yok henüz. dinlemediyseniz tavsiye ederim,arada bi istanbulda da konser veriyolar..vokal'in boyu baya kısa olmasına ragmen sesi güzel..gitar ve davul da güzel..güzel bi grup yani..abidik gubidik bar gruplarından degil.. [Bu mesaj Bathory tarafından 27 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar