Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hayatın Son Perdesi Kalbime kramp girdi artık uçamıyorum.. Gokyuzu kadar gri,mavi kadar boşum.. Hayatta soguk sokak Bir demir mermi kadar yalnız Sensizlik bitmeyen canli cehennem! Emanet alıcak ne bir dost.. Cesetim kefenden uzak! Beni eskiden koruyan ''Dolunay''! O da gitti! Yanıma cansızca serildi Milady'nin hancerinde! Son bir göz süzmeye benziyor bulusmam.. Sonbahara benzeyen bedenim; Gömülüyor... Tıpkı sonbaharın kışa aldanıp! Kışın onu arkasından bıçakladığı gibi! Düşünüyorum anilarin sözlerin zehir! Tutan elin artık keskin demir kılıç! Ama herşeye inat! Herkese inat sapladığın kılıcı kalbime! Sana ulaşmak icin o kilici kalbime gömerim! Ama sanma ki ölürüm!Bu acı ile sana ulaşırım MİLADY'IM! ''Genç ilk defa eski siyah kapsonlu polarını giydi.Simsiyah giyindi adeta geceye davetkar olmak icindi sanki yaptıkları.Ama o intiharin bir trafik kazasında olmasını isteyecek kadar masumdu.Mavi olan ve özgür bir hava veren arabasına bindi ve tape te calan Kari-Shadowchant ti.. O ise son surat hız yapmak ıcın hazırlandı..'' Elveda..Uzgunum gucsuzum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sacmalama, aynı acıyı cekiyoruz.. sen gidemezsin..[signature][hline]killing is my business in my darkest hours web site | paticik album | e-mail | icq: 266549 | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çok fazla umutsuzlık var..ve pes ediş pain.. always belong to us[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu diyarda Kimse Benden önce ölemez.... Ölcek biri warsa o benim önce ben öleyim sonra siz rahat rahat ölürsünüz... :([signature][hline]Hmm... Insignificant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hayat öle bir rakiptir ki direnmesi güç ama hayata direnmek gücün simgesidir.Çünkü hayat öle engeller çıkartırki insanın karşsına ya geçersin yada engelin öbür tarafında kalırsın :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Hayata inat et bi gün gelicek onun inadı kırılcak ve kazanan sen olcaksın bunu unutma bende çok yanlızım...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Çok güseeel tbr:)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar