uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 alan varmı acaba konserden görüntüler varmış cd'nin içinde alsammı diyorumda bi danışiyim sizlere dedim[signature][hline]R+
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bu adamlar artık bozulmaya başlamış olsalar da canlı performansları çok güzeldir.. eğer bir cd yayınladılarsa al derim yani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Kasım 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tabiki konserleri bambaşka yaşadım bilirimde çekimler fln kötüyse diye düşünüyorum[signature][hline]R+
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 offişıl ise kötü olmaz..hele bir de dvd ise düzgün bir sistem kuurlarak çekiliyor o görüntüler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 vcd'de izleyeceğim ben[signature][hline]R+
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya o vcd ile dvd nin çekimi aynı olur merak etme..Ama dediğim gibi offişıl alırsan güzel birşşeyler elde edersin....müziklerini seviyorsan pişman olmazsın yani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Öne çıkan mesajlar