Blinky Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 su oyunun asıl cıkıs tarıhını bılen yokmu bırı dıor 1 ocaktan sonra bırı dıor 26 kasım o gectı anlamadım gıttı ben bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Aralıkta Fınal beta baslıcak 3 hafta surse ocak ostası acılır dıye tahmın edıyoruz ama subat basıda olabılır. Ama bence ocak ortası cıkar veya sonuna dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kasımda diyen kim? kasımda final beta başlayacak diye açıkladı blizzard. final beta bitince de retail çıkcak dendi. yani retail'in kasımda çıkması imkansız gibi. retail için ise kesin bir tarih yok. ocak ya da şubat içinde olması bekleniyor ama. bir ümit ocak olur diye bekliyoruz biz de, ama ocakta mı çıkması mı daha yüksek olasılık şubatta çıkması mı, onu bile bilmiyoruz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Şimdi bişey buldum bu THE PORTOL OPENS 23.11.04 Bu tarıh acaba fınal beta ıcınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 nerde nerde?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=21500&TabID=195093 Bu bızım guıld sayfasında asagı reklam koymuslar bak orda ss'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lol o reklam biraz geri kalmış. us tam sürüm çıkış tarihi o.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Oylemı bakmadım yanı Ztn fınal beta test okdr surmez aralık ortası cıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bıde su ce sorunu war galıba herkes ondan sıkayetcı bulamıyorlar ce satan bı sıte yabancı olsun turk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oha 23 aralikta nasil betaya baslicak bunlar ya avrupada 24 aralik tatil zaten sonrasida yilbasi tatili tam tatil zamani serverlara bakicak adam nerden bulucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o 23 aralık us ıcındı galıba eskıden up'lanmamıs daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 15 ocak 2005 eu için relase tarihi (wow pre order kitlerde yazıyor )[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o 23 aralık deil zaten kasım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yenı dustu jeton benım 10. ayda oldugumuzu zannedıyorum 11. aya gırmısız bız hatta bıtıomus o bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 şuan çogu pre order kit satan sitelerde 15 ocak 05 gozukuyor resmı cıkış tarihi blizz değiştirmezse böle olucak sonucta o adamlar kafalarına gore yazmadılar demek blizz haber verdi ki offical yazıyor[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Evet oyle bı olay olursa en fazla ocak sonuna ertelenır heralde ama sanmıyorum 1 ay falan Fınal beta test olucak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Lind3r0th, 27 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki: şuan çogu pre order kit satan sitelerde 15 ocak 05 gozukuyor resmı cıkış tarihi blizz değiştirmezse böle olucak sonucta o adamlar kafalarına gore yazmadılar demek blizz haber verdi ki offical yazıyor hayır onlar kafalarına göre yazıyor. blizzard forumlarda yetkililer onlarca kez söyledi kesin tarih yok diye. inanmayın siz o sitelerde yazanlara. zaten kimi 16 ocak, kimi 16 şubat falan yazıyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oha abi offical yazıyor yuh adamlar uyduruyorsa helal :P bu arada buyuk bır olasılıkla final beta aralıkta baslıcak en fazla 2 hafta sürse yani 14 ocak olabılırde ama sonuda olabılır tabi [signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Kasım 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Wow pre order kit ne zaman yollanmaya başlayacak bilgisi olan varmı ?[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yollanmaya basladı die bılıyorum ben hatta avrupalı oyuncuların bazılarına ulaştı bile ama tr ye gelme suresini bilmiyorum[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Güzel :D Salı elimde olacak o zaman işallah beta kit[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: _Dalamar_, 27 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki: Wow pre order kit ne zaman yollanmaya başlayacak bilgisi olan varmı ? 26'sında yollanmaya başlandı. said: Lind3r0th, 27 Kasım 2004 14:36 tarihinde demiş ki: oha abi offical yazıyor yuh adamlar uyduruyorsa helal :P bu arada buyuk bır olasılıkla final beta aralıkta baslıcak en fazla 2 hafta sürse yani 14 ocak olabılırde ama sonuda olabılır tabi blizzard official açıklama yapmadı. o siteler nasıl official tarih verebiliyor ki? o yaklaşık tarih falan olmasın, benim gördüğüm tüm sitelerde beklenen tarih gibi bir şey yazıyordu, official nerde yazıyor merak ettim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Abi hatırlamıyorum günde 19023819023091 tane pre order sitesine bakıyorum :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar