arian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Eskilerden ama öyle çok eski olmayan bir klip kimin söylediğini ve şarkının ismini bilmiyorum geçenlerde aklıma geldi.Klipte şöyle; Japonlar var ve bir japon kasabasında kılıçlarla birbirleriyle kapışıyorlardı.Bu kadarını hatırlayabiliyorum anca :(.Bu klibi bilen varsa bir söyleyebilirse çok sevinirim.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hatta kadındı o dövüşenler filan. ama zerre hatırlayamıyorum ismini.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
enema Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dj shadow-six days olabilir?[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 six days kasabada geçmiyordu diye hatırlayasım geldi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
enema Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben sadece dovusen bi hatun hatirliyorum:) kasabayi bilmem[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 death in vegas - scorpio rising olabilir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
arian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dj shadow deil.belki "death in vegas - scorpio rising" olabilir şimdi indirmeye başladım bakalım o mu :)...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Jester Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 death in vegas ınkinde 2 hatun dovusuodu.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Saeros 2 hatun dowusuodu deyınce we de japon olunca bunlar aklıma death in vegas geldi 2 japon hatunun döwüştüğü we yakın zamanlarda olan başka klip yok gerçi çokda yakın değil 2002 de flndı snrım.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
arian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sanırım bu hala indirmeye devam ediyorum ama...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Öne çıkan mesajlar