Illusion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Merhaba arkadaşlar 200 bin agacı kesip bir golf alanı kurmak istiyorlar. Bunu protesto etmek isteyenler bu adrese girin ve protesto edelim. Paticik Kullanicilari olarak duyarlı olalım. http://wald.united-systems.org/protest.php?L=2[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Hardgamer Illusion
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 çok şiddetle protesto ettim. ama şiddet yanlısı değilim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tabiki sessiz kalmıyacagız!!!, Ormanlarımız yok olmasın.[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ehh nereye duyuracaksak , bi faaydası olur inşallah.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 gönderdim,teşekkürler yazı için..[signature][hline]R+
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 katıldım,insallah faydası olur.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Öne çıkan mesajlar