aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sharp bi md player var bende. Tek taraftan ses gelmiyo bazen. Götürdüm bu adamlara. Aldılar arıza tespitinden sonra fiyat bildirimi için ararız dediler. Aradan 29 gün geçti, telefon ettim ner oldu benim Mdplayer diye. Adam ne dese beğenirsiniz? Bende cd yok. Sen bana onun cdsini getir de arıza tespiti yapiim. Ulan salak! Sen nası servisin be? Elinde bi MD bile olmadan hatta MDnin adını ( ve muhtemelen ne olduğunu) bile bilmeden tamir edeceksin! Arıza tespiti için MD getirecekmişim , bak bak! Arıza tespitini dinleyerek yapacak amcam! O kadarını ben de yapıyorum, hatta sen bana soruyosun dimi "cihazın nesi var" diye! Madem öyle niye soruyosun. Dinleyerek ben de senin kadar anlarım nesi olduğunu! Neyse ben bunun üzerine gittim , başka yere veririrm diyerekten aldım aleti. Adam içine alkalin pil koymuş! (alet ilk aldığımda alkalin pilden dolayı bozulmuştu , servis yapamayıp merkez tabir ettikleri yere yollamış, onlarda "sadece Ni-MH pil kullanın uyarısı ile tamir edip vermişlerdi.) Şimdi bu benim servis amcam tamir etmek bi yana, MD bulsymış bir yerden demek hepten bozacaktı aleti. Garip olan bu adam Sharp , Sony, Aiwa, Pioneer vs nin de yetkili servisi. Hayır anlamadığım böyle adamlar nasıl böyle ciddi markaların servisliini alabilimişler? Sabahtan beri Tamirciler Odasını web sitesinden şikayet formunu göndermeye çalışıyorum site "jmail.Message error '8000ffff' The message was undeliverable. All servers failed to receive the message /bizeulas/mailgondersikayet.asp, line 29 " hatası veriyo. Delirmek üzereyeim! Grrr! :[ [Bu mesaj BlackRose tarafından 03 Aralık 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Kimse anladığı işi yapmıyo ki Türkiye'de,piyasadan iki şey öğrenen denyolar "para kazancam" diye her işe karışıyolar[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bana hep olur böyle şeyler birşey saçma gidince hepsi saçmalar en iyisi git bi duş al koy zımbırtıyı bir yere biraz tv izle kafanı dağıt yarın falan al eline cihazı götür en kaliteli yere "siz bunun tamirini tamamen biliyormusunuz" diye sor evet derse ver adama "ya cd mz zırt pırt hebe dur ver bakiim mehmete gösteriyim" derse başka yere uğra[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Türkiye'de herşey böyle oluyo walla biraz da sansın yoksa tama bittin sen :)[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Öne çıkan mesajlar