sLog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 nerden geldi bilmiyorum bişeyimi sildim acaba...herneyse sorun şu; ben bazı sayfaları açınca küçük bi pencere açılıp HATA diyo. altındada "Bir çalışma zamanı hatası oluştu,Hatayı ayıklamak istiyormusunuz?" diyo ve şöle devam ediyo... Satır:1 Hata:Söz dizimi hatası Evet dersem bana bi pencere açıo just-in-time Debugger diye...Possible debuggers te ise New instance of Microsoft Script editor dio... ordada evet dersen... Bi debugger program penceresi açıyo devam ettiğinde Pepelek için... Warning: Too many connections in /usr/local/psa/home/vhosts/doruk100.com/httpdocs/_include/function.db.php on line 3 Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /usr/local/psa/home/vhosts/doruk100.com/httpdocs/_include/function.db.php on line 3 bağlantı hatas Bu çıktı.... Hayır dersen hayatına devam ediyo ie ama bunu engellemek istiyorum imdaaaat!!! IE yi gene yuklemek yada 6.0 yapmak işe yararmı?[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 eheh o siteyle ilgili bi hatadır.. hatta uotrde baya bi görülmüştü.. 1. dönem üyeler yakınen tanır[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ama her yerde zırt pırt çıkıo:P sinir bozucu bişi... dırın!! siyer çıkıyo.... hatta bazen 1 diil 2 tane çıkıo...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 anladigim kadariyla bilgisayarina visual studio yuklemissin,dogrumu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 walla benim öle bişiden haberim yok:P ama bilgisayarı aradım microsoft visual studio die bi$i çıktı.... arada bi programla beraber kaynamış olabilir yada xp le beraber gelmiş olabilir mi? hem yuklu olması naapar?[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bişi yapmaz bendede yüklüdür o pragram yazmak için gerekli bir araç debug filanda yapabilirsin hataları o işe yarar yane[hline]Z(x) = axe WTF? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kurtulmani siddetle tavsiye ederim[hline]Warning: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Database Connect Error Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.