Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

IE sorunu a.k.a imdat!!!

sLog

Öne çıkan mesajlar

nerden geldi bilmiyorum bişeyimi sildim acaba...herneyse sorun şu; ben bazı sayfaları açınca küçük bi pencere açılıp HATA diyo. altındada "Bir çalışma zamanı hatası oluştu,Hatayı ayıklamak istiyormusunuz?" diyo ve şöle devam ediyo...
Satır:1
Hata:Söz dizimi hatası

Evet dersem bana bi pencere açıo just-in-time Debugger diye...Possible debuggers te ise New instance of Microsoft Script editor dio... ordada evet dersen... Bi debugger program penceresi açıyo devam ettiğinde Pepelek için...

Warning: Too many connections in /usr/local/psa/home/vhosts/doruk100.com/httpdocs/_include/function.db.php on line 3

Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections
in /usr/local/psa/home/vhosts/doruk100.com/httpdocs/_include/function.db.php on line 3

bağlantı hatas

Bu çıktı....

Hayır dersen hayatına devam ediyo ie ama bunu engellemek istiyorum imdaaaat!!!
IE yi gene yuklemek yada 6.0 yapmak işe yararmı?[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Sosyal ağlarda paylaş

walla benim öle bişiden haberim yok:P
ama bilgisayarı aradım microsoft visual studio die bi$i çıktı....
arada bi programla beraber kaynamış olabilir yada xp le beraber gelmiş olabilir mi?
hem yuklu olması naapar?[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...