Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet Günü ( 19 Nisan)

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

en son berlin'de sürmüştüm
bu sene başında (eylül) bisiklet alıp haftasonları gezilere katılma amacım vardı ama vazgeçtim sonradan. istanbul'da zor bu işler malum.
bisiklet kiralayıp boğaz köprüsünden geçiş yapılacak avrasya şeysine katılayım diyorum ama ona da emin olamadım hala. uyuzluk var sanırım bende.
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersiz sana bir rüyamı anlatayım 2006da gördüğüm.

Rüya

Rüyamda taksimde haftanın 7 günü canlı müzik yapan bir mekanda ses teknisyeni olarak çalışıyordum . Akşam üzerine doğru karnım acıkmıştı hemen sokağın karşısındaki bir büfeden ekmek arası birşeyler almak için dışarı çıktım. O esnada köpeğini gezdiren bir dostumla karşılaştım akşama bilmemne mekanında parti yapıyorum gelsene dedi bana. bende çok geç çıkıyorum işten 3:30dan önce çıkamam yetişemem partiye dedim. O da sorun değil parti zaten 3den sonra kopuyor sabah 8-9'a kadar sürüyor dedi . Bende tamam o zaman gelirim dedim. Bir arkadaşımı da kafaladım sonra gece 4e doğru bahsedilen mekana gittik . İçeri girer girmez bir şok oldum böyle çok yüksek seste çok acayip bir müzik çalıyordu ve içeride herkes böyle yarı etnik kıyafetlerle sanki bir kabile dansı gibi herkes eş zamanlı olarak müziğe estetik bir şekilde tepki vererek dansediyordu. Bende siyah giyindiğimden ortama hiç yakışmayan sanki yanlışlıkla girmiş gibi şaşkın görünüyordum. O esnada tanıdığım yabancı bir kız olan arkadaşımı gördüm dansederek yanıma geldi ve dansetsene hadi dedi. Bende "kafam boş , çok yorgunum ve hiç adapte olamam şu an bu ortama" dedim. O da bana çat pat türkçesiyle "asit var çok güzel" dedi . bende "ne olduğunu bilmiyorum açıkçası yarın sabah önce rap yarışması var sonra konuşarock çekimleri var işte olmam gerekiyor falan dedim . o da güldü "sen bilirsin " dedi. O esnada joker hakkımı kullanmak istercesine bir arkadaşımı aradım "olm ben bi partiye geldim çok acayip asit falan dediler ne yapsan sanki sen denemiştin böyle birşeyden bahsettiğini hatırlıyorum ne yapsam " dedim . Telefondaki arkadaşım da "evet olm tarrağı yersin dikkat et ben yanlışlıkla denemiştim 6 saat evimde kapının önünde kutu olmuştum neyseki evdeydim saçmalama mekanlarda " dedi . Neyse gittim arkadaşımın yanına tekrar ben denemek istiyorum nerden temin edebilirim hatta yanımdaki arkadaşımda istiyor dedim . O arkadaşım da beni temin edebileceğim bir kişi ile tanıştırdı . Ona sordum "pardon yarın ben işe gidicem ama sakata gelmem değil mi hiç bir fikrim yok bu şey hakkında" dedim. o da "yok sadece önündeki 6 saati iptal et ve evine giderken normalde olduğundan çok daha fazla gülerek gideceksin o kadar " dedi . sonra elimizdeki bardaklara birer damla damlattı ve "keyfinize bakın" dedi . Arkadaşımla elimizdeki bardaki içkileri bitirdik gerçi benim bardağımda light cola vardı sadece . Her nasılsa aradan bir saat geçti neredeyse ama hiç bir değişim olmadı. Arkadaşımda "biraz daha bira içersem sarhoş olucam " falan dedi. Sonra dayanamadım ve temin ettiğim kişinin yanına gittim "pardon bende hiç bir değişim olmadı ve bunu ilk defa yaşıcam ve hiçbirşey yaşamassam üzülürüm " dedim. O da "herhangi bir şekilde hiç birşey yaşamamanın imkanı yok ama içini rahat olsun lütfen elini uzat dedi . Elimi uzattım kocaman bir damla elime damlattı ve elini yala dedi . "Şimdi bu damladan sonra önündeki 6 saatini değil 16 saatini iptal etmen gerekebilir" dedi . bende güldüm o esnada arkadaşımın yanına geri döndüm ve arkadaşım "her taraf buhulanmaya başladı zemin de hareket ediyor gibi falan sanırım kafası geliyor " dedi . bende hala bir hareket yoktu . Oturdum rahat bir koltuğa dans edenleri izliyordum sonra iki tane kız yanıma gelip bana "öcüüüü" deyip böyle el hareketleri yaptılar sanki öcüymüşüm gibi. Kızlarda tatlıydı böyle o esnada simsiyah giyiniyorum diye beni dışlamışlardı . Ama dalga geçtikleri adamın psy trance ortamlarının en ilginç ve sevilen kişilerinden biri olacağının farkında değilllerdi asdfgh Mekanın üst katına çıktım o kat bitkilerle doluydu. yumuşak bir koltuğa oturdum böyle bir baktım bitkilerin nefes alış verişlerini görmeye başladım. Sonra duvarlar sıvı ışık formu gibi hareket ederken zemindeki desenlerde bir birine karışıyordu .. vay be HD görsellere bak ne güzelmiş bu olay derken sağ koluma baktım . Böyle derim iyice şeffaflaştı kaslarımı falan görmeye başladım . sonra kolumu biraz kıpırdattıktan sonra ise kemiklerimi görüyorum . Baya heyecanlandım böyle şaşkın bir mutluluk bindi üstüme neler oluyor diye. Alt kata geri döndüm böyle üst üste koyulmuş dev müzik kabinlerinden fırlayan ses dalgalarını görüyordum müziğin ritminde . waow demek insanlar böyle manyak bir algı sayesinde bu kadar müzikle estetik bir şekilde senkronize olabiliyormuş falan ama dansetmedim utandım çünkü hiç dansetmiyordum . hava aydınlanıyordu mekanın terasına çıktım böyle tüm istanbulun binalarının manzarası , gökyüzü falan.. yok böyle bir görsel adeta en kaliteli yapımcı firmalarının yaptığı oyunların cinematiklerinden birinin içindeydim böyle şehir sesleri , renkler falan böyle bir algı kalitesi yaşamamıştım. hayatımda hiç olmadığım kadar ayıktım . SOnra parti bitti arkadaşımda çok şaşkındı böyle sürekli bir birimize bakıp gülüyorduk "nasıl yani ? " diyerek . mekandan 5 kat aşağı indik ama sabah böyle taksim leşliği herkes zombi gibi ağzı burnu kayık böyle birçinlik yok yani . O esnada anladım ki herkesi ruh haline göre çirkin ya da güzel görüyordum . Neyse taksiye bindik evimde harbiyede yani 5 dkl'Ik yol ama git git yol bitmiyor böyle ve taksinin canımdan belgesel izliyormuşum gibi hayatı izledim çok ilginçti sürekli bide yol bitmediğinden "hala gelmedik ya" diye gülüyordum . Eve girmeden önce evin karşısındaki fırına girdik hatta daha önce başka fırın gördükte "komşu fırınımıza gidelim o kazansın" diye saçma bir iyi niyet yaptım iyikide öyle yapmışım. Böyle fırında bir kız vardı güzel bir kız değildi ama bizi görünce öyle tatlı güldü ki bir anda gözümde dünyanın en tatlı insanı oldu . Puaçalara falan baktım böyle gözümün önünde inip şişiyor böyle heyecanlanıyordum ya hangilerini seçsem diye. Fırıncı kız benim heyecanımı gördükçe kıkırdıyordu böyle bir sürü şey aldık ama 5 tl tuttu şaşırdık niye bu kadar ucuz diye =) eve girdik böyle odama geçtik kocaman herşey ahşap böyle her yer kımıl kımıl kıpırdıyor. Hemen bir Malice Mizer klibi açtım şu klipti hatta izlerken aklımız çıktı hiç göremediğim bir sürü detay ve estetiği karşısında hayranlık duyuyordum http://www.youtube.com/watch?v=T8SwLAnTs4Y Sonra bi jet li filmi açtık katanamı aldım elime falan çok eğlendim izlerken . Sonra bir kenshin bölümü açtım ama uyumam gerekiyordu. O esnada keşke anime olsaydım dedim ve sonra tüm dünyam değişti asdfghh yorganın altına girdim uyumaya çalışıyordum ama gözlerimi kapasam bile sonsuz fraktallar gözkapaklarımın iç kısmında acayip şeyler görüyordum çok hoşuma giden. Uyuyamıyacağımı anlayınca kalktım işe gittim ama harbiyeden yürüyerek gittim . rap yarışması vardı öyle bir sürü apaçi gelmiş falan hallettim bütün işleri o bitti kral tv ekibi geldi çekime bir sürü karışık işlem söylediler ama hiç kafam karışmadı tamam verin bana kabloyu hallederiz dedim falan. Çok acayip bir rüyaydı hala uyanamadım .. ama güzel =)

Sosyal ağlarda paylaş

iste bunu istiyordum kendi tecrübelerimi referans alinca ben bu mereti kullansam mi kullanmasam mi diye çok merak ediyordum ama bitkiselde dahi müzigi görebiliyor kokulara dokunabiliyorken bakalim bunla neler yasarim. istanbuldaysan yanina ugrarim yaz ortasi müsait olursan bana bikaç sey ögretirsin, istersen tabi :D
ayrica diger tecrübelerinide dinlemek, okumak isterim
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersiz said:

iste bunu istiyordum kendi tecrübelerimi referans alinca ben bu mereti kullansam mi kullanmasam mi diye çok merak ediyordum ama bitkiselde dahi müzigi görebiliyor kokulara dokunabiliyorken bakalim bunla neler yasarim. istanbuldaysan yanina ugrarim yaz ortasi müsait olursan bana bikaç sey ögretirsin, istersen tabi :D
ayrica diger tecrübelerinide dinlemek, okumak isterim

tabikide uğra hatta şevkide gelicek falan paticik psychedelic buluşması yaparız kendi aramızda ;D Şu an izmirdeyim ama yazın sıkılıp taşınmış olurum heralde istanbula bilmiyorum bakalım yaparız birşeyler mutlaka =)
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersiz said:

bu görseller delirtir

gündüz takılırsın işte göl var , agaçlar var , sonsuz yabancı insan var. sonsuz güzel trip kız falan var ortam hoş , gün batımı loş falan filan güzel bir kendini keşif , doğa ve müzik şöleni olur senin için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...