DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Arkadaşlar azcık beyin fırtınası yapacak ve forumu hareketlendirecek bir konu bulalım dedim. Geçenler de CCP çalışanları ile röportaj yapıldğını okumuştum. CCP ye bişi sorsak da pek ciddiye almazlar diye aklıma türk oyuncular ile röportaj yapılsa acaba ne sorulurdu. Sizce yeni oyuncular ve eski oyuncular diye ayırarak söylersiniz : " Ben olsam röportajda şu soruyu sorarım_? " dediğiniz hiç bir fikir geçmedi mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ilk ben başlayım : Ben olsam eski oyunculara : " Sizi Eve Online a bağlayan en önemli 3 şeyi önem sırasına göre söyler misiniz_? " diye sorardım. yeni oyunculara da : " Eve Online ' dan beklentilerinizi 1 er cümle ile anlatabilir misiniz_? " olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben facebooktan arada soruyorum. gayet cevapliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu dunyaya ben neden geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 behran said: ben facebooktan arada soruyorum. gayet cevapliolar valla mı ben de sorayım arada bu plex fiyatları 500m un altına ne zaman düşer diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Gallente ve Matar BS lere gareziniz nedir diye sorardım Amarr(tank) ve Caldari(shield) BS lerin yanında oyuncak kalıyorlarda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 öyle bişey yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: öyle bişey yok da Genel olarak evet yok ama bazı alliencelar sevmiyor bu dediklerimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar