Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ShadowFury said: Aluriel said: sipeys 0ne seviyesinde resmen şu başlıkta 0ne seviyesi bile kalmamış ya, escape seviyesinde şu son tepkileri. forever liseli escape bile hafif kalır şu durumda
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 topak çok süper yaw güncelde her gördüğümde gülümsetiyor beni :)
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Warhero said: sipeyskeyk said: Buyrun. Thy amman-istanbul uçuşu, sıcak sıcak koyuyorum uçak kalkmadan. Ah çetin bey ah. sipeyskeyk said: Cumhuriyet bile var. Hani adam öyle demiş ki sanki sadece dinci gazeteler dağıtılıyor. Aklı başında her insanın okuyacağı çeşitlilikte gazete var, şekil a. Kimsenin okumadığı dandik gazeteleri yok diye bütün thy yönetimine mail atmış adam lol. Şöyle bir sidik yarışına ne gerek vardı ben onu anlamadım. "Adamı bozayım" derken sen olayı tamamen yanlış yerinden anlamışsın. Adam THY'ye e-posta atıyor, "neden hep Star dağıtılıyor, Akit, Yeni Şafak var, oysa Aydınlık, Sözcü, Yeniçağ gibi okunan gazeteler de olmalı" demiş. Sen buna karşı öyle bir diş bilemişsin ki, gidip THY'de gazete sepetini koymuşsun (daha önce bir resim konulmuştu mesela). İlginç olan, koyduğun resimde 4 tane Star, bir Akit, bir Türkiye, bir Yeni Şafak var, ama adamın bahsettiği gazetelerden hiç biri yok. Hakikaten mumu yatsıya kadar yanmış. Hayır adamın dediği gazeteler de olsaydı ne olacaktı ki? Demek ki adamı dinlemişler o gazeteleri eklemiş olacaklardı. abi adam hayatında ciddi bişey yapmıyo ki, sırf millete laf sokup prim yapmak, ama bu sefer yüzünde patladı o gifteki futbol topu gibin. sdfssdfs kendini bi ekmek bi cons kalitesinde görüyo ama malesef bi 40k fırın ekmek yemesi gerek.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Benim bildiğim speys gücünü toplar, alayınıza karşı mücadele etmek için bu topike geri döner.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 serverlar çarşamba resetleniyo, çarşamba akşamı yine keseriz.
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Bu sefer Heroic acip oyle dalalim, bu hafif geldi, pek direnemedi.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Loot olarak da aydınlık gazetesi mi düşüyor rare?
calimero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sparkcaster said: serverlar çarşamba resetleniyo, çarşamba akşamı yine keseriz. asdflakgjkahag
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 mitril seti mustang ı çıkarın reset gelcek nasıl olsa
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sparkcaster said: one bi çık aradan aoeden ölme. ohoo kimleri tankladim ben. healer ve dps de istemiyorum, tek de keserim onu. sfsdgsfdd
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ya 2013 e yeni girdik, çok iddialıyız bu sene efsane başlıklar :/
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 buda iyi buldu tauntluyorum yok tanklıyorum falan. düpedüz onesin lan kimse yemiyor. hiçkimse oha herif aslında akıllıymış lan falan demiyor. sus git
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28921388.jpg
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Theridone said: ya 2013 e yeni girdik, çok iddialıyız bu sene efsane başlıklar :/ 1/3u bitti, nerde yeni girdik.
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 0ne said: abi adam hayatında ciddi bişey yapmıyo ki, sırf millete laf sokup prim yapmak, ama bu sefer yüzünde patladı o gifteki futbol topu gibin. sdfssdfs kendini bi ekmek bi cons kalitesinde görüyo ama malesef bi 40k fırın ekmek yemesi gerek. http://i.imgur.com/K2DlK39.jpg
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Raincloud said: Benim bildiğim speys gücünü toplar, alayınıza karşı mücadele etmek için bu topike geri döner. this
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 cocugun kafasinda sac kalmadi sizin yuzunuzden.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sipeys'in göt oluşunu savunmayacağım hatta gördüğüm yerde yüzüne 'AHAHAHAHAA' falan diye vuracağım ama forumun yüzde doksandokunuzu toplasan bir sipeys etmez. akıl almaz zeka seviyesindeki bir çok insanın gelip burada laf söylemesi baya komik. vefakat şu götoluştan daha komik bir şey varsa çetintaş gereksizinin thy'e attığı maildir. hala daha anlamsız. hala daha saçma. insanın eşinden dostundan bekleyip alamadığı ilgiyi 'genç' populasyonlu bir forumda araması günden güne gittikçe izlemesi daha acınası bir durum yaratıyor. hayır hadi bu boku yedin attın o maili. bize ne? hayvan kadar adamsın niye burada ilgi çekmek için paylaşıyorsun bunu? niye tartışıyorsun bu kadar insanla? lütfen git eşinle vakit geçir ona iyi davran falan yada bir hobi edin artık çetintaş. burası hayatında eksikliğini çektiğin şeyleri doldurabilecek biryer değil.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ahah ceto da nasil keyiflenmis, spam yapmis koca adam asdf.
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sipeyskeyk said: Abi afedersin ama algılama problemin falan mı var? Hata yapmışım, yanlış görmüşüm içerikli kaç tane mesaj attım. Ama ortaokullu hater bebe tavrınız komik, ki zaten toplasan 10 kişi çalıp oynamışsınız şu başlıkta. Benim güldüğüm o, yoksa hata yapabilirim, yapmış da olabilirim, yine yapabilirim insanım sonuçta normal şeyler bunlar, insan olduğun sürece. küsüp forumu bırakmalısın bence. Evet yap bunu.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Finklorpeyniri said: ama forumun yüzde doksandokunuzu toplasan bir sipeys etmez. akıl almaz zeka seviyesindeki bir çok insanın gelip burada laf söylemesi baya komik. . lel anlaşılmasın diye öldükten sonra meseneden yancı titreştirmiş
Öne çıkan mesajlar