Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House Bug FiX ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildigimiz gibi ''evlerin icinde summon buyulerini kullanmak ve disaridan iceriye summon yapip yollamak ''serverdan server a degisken olarak bilinen buglardandir bunu nasil duzeltebiliriz?[signature][hline]Let's |2ock

[Bu mesaj Lineage tarafından 27 Kasım 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Summon buyusunu atarken target a aldığın noktayı eğer evden bir nokta olarak hesaplatırsan ve sonrada

ON=@TARGON_GROUND
(evin zemin kodu neyse sende )
eğer buraya atılırsa fizzle olsun . Diyebilirsin .

(mesela...)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
r_events_house gibi bir events olması gerekli evin içine girince player alır. O eventsin içerisine bu büyüleri engelleyecek bir şekilde script yazabilirsin.

örnek :

on@spellcast
if (( == 7)
söle=burada bu büyüyü atanın başına taş düşsün.
return 1
endif

gibi gibi ....
evin dışarısından içeri summon büyü yapmanın zararı olmasa gerek neden derseniz i ban thee komutunun işlevselliği burada devreye giriyor ... black_lupin inde dediğini yapabilirsin ama çek ettirmede sürekli tarama yapar kanımca az biraz lag yapar :D ne kadar sade ve yerinde script kullanırsan o kadar stable bir sistem oluşturabilirsin.

[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]

[Bu mesaj Larethian tarafından 27 Kasım 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 27 Kasım 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
r_events_house gibi bir events olması gerekli evin içine girince player alır. O eventsin içerisine bu büyüleri engelleyecek bir şekilde script yazabilirsin.

örnek :

on@spellcast
if (( == 7)
söle=burada bu büyüyü atanın başına taş düşsün.
return 1
endif

gibi gibi ....
evin dışarısından içeri summon büyü yapmanın zararı olmasa gerek neden derseniz i ban thee komutunun işlevselliği burada devreye giriyor ... black_lupin inde dediğini yapabilirsin ama çek ettirmede sürekli tarama yapar kanımca az biraz lag yapar :D ne kadar sade ve yerinde script kullanırsan o kadar stable bir sistem oluşturabilirsin.

Iban thee komutu player banlamak icin dusunulmus bir Komut olarak biliyorum (canlilari banliyor evet )
Ama Evin duvarina yada penceresinden iceri atilan ve ya catiya summon edilen mons. bug degil mi?
Bu arada ikinizede cok tesekkurederim.[signature][hline]Let's |2ock
Mesaj tarihi:
camdan içeri ediliyormu bilmiyorum ama dediğin şekilde edilmesi bug deil kanımca çünki 100 magery skilline sahip olan biri için bunları yapması çok doğal ama dersenki evi gereğinden fazla güvenli kılacağım ozamanda başka bir öneri ile gelebilirim . tam hatırlamıyorum [Areadef house] bunun gibi bir region olsa gerek evlerin bulunduğu yere veriliyor. Ondan faydalanarak atılan summon yaratıkları bir region eventsine bağlatıp check ettirebilirsin ve summon id sini bulduğunda da silerin ha bu nasıl olacak player eve girdiğinde check işlemi başlayabilir yada daha farklı türevlerde üretebilirsin hadi çalıştır saksıyı ve kendin bana başka yol göster.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Mesaj tarihi:
Ben bi yol göstereyim . Sosaria haritası kullanıyosan evlerin kurulacağı alanları kendin belirle . Sonra region altına attr olarak Summon buyusunu atmak yasak densin . Ki bu ne yuk bindirir neden sorun oluşturur . Onun dışındaki her yerdede buyuyu rahatlıkla kullandırırsın ..

(MESELAA) :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 27 Kasım 2004 13:06 tarihinde demiş ki:
camdan içeri ediliyormu bilmiyorum ama dediğin şekilde edilmesi bug deil kanımca çünki 100 magery skilline sahip olan biri için bunları yapması çok doğal ama dersenki evi gereğinden fazla güvenli kılacağım ozamanda başka bir öneri ile gelebilirim . tam hatırlamıyorum [Areadef house] bunun gibi bir region olsa gerek evlerin bulunduğu yere veriliyor. Ondan faydalanarak atılan summon yaratıkları bir region eventsine bağlatıp check ettirebilirsin ve summon id sini bulduğunda da silerin ha bu nasıl olacak player eve girdiğinde check işlemi başlayabilir yada daha farklı türevlerde üretebilirsin hadi çalıştır saksıyı ve kendin bana başka yol göster.

65 magery si olan biride summon ile camdan bacadan mons. atabiliyor aslinda evleri guvenli yapmak degil amacim esitlik saglamak. onemli benim icin. Serverdan server a degisken zaten bazi serverlar kesinlikle bug olarak kabul ediyorlar bazilari ise etmiyor opitonal :) saygi duyarim dusuncene[signature][hline]Let's |2ock
Mesaj tarihi:
evet dediğin gibi kişisel ama yinede eşitlik sağlayacaksan dengeleri düşünmekte iyi olur evin içinden adamı nasıl çıkaracak dışardaki player . Ev kuşları çoğalır böylece :D
Bak bana ben evden hiç çıkmıyorum akşama kadar pc başındayım :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Mesaj tarihi:
Ben cikiyorum braz mavi keseyim bari Ev kusu olmaktan skildim ben yemek yeme é e gidiyorum.
Saolun arkadaslar seviyeli tartisma icin.[signature][hline]Let's |2ock
  • Yeni Oluştur...