Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Stresi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar XXX adında web design ve web application proggramming üzerine çalışan bir şirkette çalışmaya başladım.3 haftamı doldurdum bu hafta.Ama iş stresi ne kadar değişik birşeymiş bu 3 hafta içinde gördüm.Patron olayı çok acaip bir durum yahu.Ve şimdik babamı çok daha iyi anlıyorum onca sene çalıştı bazen derdi çok stres oluyorum işte flan anlamazdım ama artık onu azda olsa anlıyorum.

Hele işe girdiğim ilk gün benden birşey yapmamı istediler ben yapçam ve servera upload başlıcak benim yapmamı bekliyorlar.O gün heyecan + ilk gün hedesi yüzünden beynim durdumsu oldu 15 dakkalık işi 4 saat te halledebilmiştim.Garip ya iş olayı.Yapmıcam yada bırakıyorum diyemiyosun.

Herkese bol şans.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Kolay gelsin valla. Unidekiler lise kolay uni zor diyo , çalişanlar uni kolay iş hayati zor diyor..Ama yok en zoru şu öss :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 26 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Unidekiler lise kolay uni zor diyo , çalişanlar uni kolay iş hayati zor diyor.
giden geleni aratır demişler. :)[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
benim çalıştığım fabrikada acaip büyük bi iş aldı ve burda insanlar 1 ay boyunca 4 gün olan bayramn tatilinin 2 günü dışında hep geldi, ve burdan 20.00 ile 24.00 arası çıktılar. sen bide onların halini düşün[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
Bu aralar bendede mevcut bu olay asiri yogun calisma sureci ve yilbasina kadarda devam edicek su YTL olayi dolasiyla satisini yaptigimiz ticari programin kurus guncellemesinin yapilmasi gerekiyor ve ben anca bu saatlerde eve donebiliyorum 1 ay kadar vitaminlerle akraba olucam sanirim stresimi dagitmamim en kolay yolu kiz arkadasimla gecirdigim ufak konusma zamanlarim...[signature][hline]Nothing
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 26 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
said:
Hamish, 26 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Unidekiler lise kolay uni zor diyo , çalişanlar uni kolay iş hayati zor diyor.
giden geleni aratır demişler. :)

bi kere o giden geleni aratır değil gelen gideni aratır olacak hiç mi edebiyat dersi görmedin yahu
Mesaj tarihi:
adama tahakuk fisini goturuyosun adam aliyo bi guzel sora son gunu arayip sana diyoki sen bunu gelip almadin ya gelde al yatir, sora cinnet geciriyosun...Be dallama, madem kendin yatirmicaktin niye aldin tahakkuku ozaman bizden, son gunu son dk mi geliyo aklina lan ben bu vergiyi unuttum demek damgayada koyim vergiyede kafam girsin emi
*!stresslidir*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
Off yarami destiniz, Lego ve boytas, ikisinede en guzel dileklerimi burdan gonderiyorum pati araciligiyla,biri ayda 100+ milyar net kari olan sirken 2milyar kdv odemek evlat acisi gibi koyuyomus gibi davranir, oburu desen butun vizite kagitlari onlar icin vardir :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
len biz bi duz hesap yaptik fabriakada bu is sonunda patrona kalcak para 500 milyar, adam amma para kirdi ha[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
  • Yeni Oluştur...