BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Şimdi pegasus'ta dönüş Hopa'dan olacak şekilde uçak bileti alacağız. Hopa'da havaalanı yok tabi, Batum'a servis kalkıyor, Batum'dan uçakla burada dış hatlara iniyoruz. Soru: Alan vergisi ödemek zorunda mıyız? Soru: Freeshop'tan yardırabilecek miyiz? (pasaportum yanımda olacak) (Pasaportu olmayan kişi freeshoptan alışveriş yapabilir mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 no pasaport no shopping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Freeshop falan yok benim bildigim. Zaten otobüse doldurup havaalanın içindeki mekana alıyorlar seni. Kafanı dışarı bile çıkaramıyorsun yasak çıkmak. O bölgede freeshop oldugunu sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 dönüşte diyorum ben. Gidişte değil. Dönüş istanbul sabiha gökçen dış hatlara değil mi? Öyle olmuş çünkü daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 şurada ayrıntılı bilgi vermişler. http://www.turkishairlines.com/tr-tr/seyahat-bilgi/mevzuat-ve-yasal-bilgiler/kural-kosullar/onemli-hususlara-iliskin-hatirlatma giderken dış hatlardaki özel yerden gidiyormuş ama inerken nasıl olduğu yazmıyor. anneme sordum o da hatırlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 en azından alan vergisi ödemicez de freeshop kritik :) onu da yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kimse bilmiyor demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bu pazartesi bu yoldan döndük. Cidden durumumuz içler acısı. Ne olur ne olmaz diye pasaportlarımızı da yanıma almıştık. Hopa'da mini bir batum terminali var limanda. Burada bavullarınızı teslim edip Havaş'a biniyorsunuz ve direk sınırı geçip, sizi batum havaalanına götürüyor. Baya eski ve kötü bir havaalanı. Neyse, içerde duty free'den alışverşi yapabiliyorsunuz TC kimlik numaranızla. Sınırlarda güzel. 8 lt içki, 10 karton sigara vs yalnız bizimkine göre 2-3 euro pahalı. Sonra Sabiha Gökçen'e geliyorsunuz ve alışveriş yapamıyorsunuz. Batum'da TC kimlik numaramla alışverşi yapabilirken, burada yapamamak cidden büyük saçmalık. Neyse sonra pasaportu çıkarıp verdim, onunla oldu. Tabi sınırlar bildiğiniz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bütün işlemler havalimanında yapılıyor, sınır kapısında beklemiyorsunuz, duty free olayıda yok tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 nasıl okudun? :) Batum'da yapabiliyorsun, İstanbul'da yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar