Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne eziq bir hatadır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer İşletim sistemi XP pro olan bi pc den client editlersem bu client sadece xp sistemlerde çalışıyor 98 lerde açılmıyor geçersiz işlem yürütüyor bu ne eziq bir hatadır acaba verdatadan mı? yoksa hax editten mi?
Mesaj tarihi:
jez isin gucun yokmu abi senin
gene server olaylarina girmissin neysea sen en iyisi msnden msj at bana msnim var sende[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
verdata sorunu olmadığı %200000000000
:)[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Mesaj tarihi:
fontsmul ü değiştirmişsin sandıgım kadarıyla o yüzden dir.[signature][hline]Ben demişimki:
anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az
Mesaj tarihi:
Arkadaş verdatadan kaynaklandıını söylüo fontu sildim ama bende öyle olduğunu sanmıom bencede verdatadan elli kere patchledik zate[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Mesaj tarihi:
Fonts , oyunda gördüğün yazılardır. Sen o dosyayı silersen ; clientte hiç bir yazı göstermeyeceği için tabiki açılışta hata verir.

Clientini hex editorle aç ve text string bölümüne fonts.mul yaz eğer bulursa normal adıyla çalıştırıyor , ancak bulamazsa yanlışlıkla editlenmiş olabilir. Başka bir uzantı ile çalışıyor olabilir.

Buna göre ara ve fonts.mul'u ona göre ayarla. Sorun ondan kaynaklanıyordur.

Verdata hatası asla clienti kapatmaz.[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...
  • Yeni Oluştur...