Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Eğer İşletim sistemi XP pro olan bi pc den client editlersem bu client sadece xp sistemlerde çalışıyor 98 lerde açılmıyor geçersiz işlem yürütüyor bu ne eziq bir hatadır acaba verdatadan mı? yoksa hax editten mi?
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 jez isin gucun yokmu abi senin gene server olaylarina girmissin neysea sen en iyisi msnden msj at bana msnim var sende[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Eziq nedir? Ezik mi?[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
simonare Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 verdata sorunu olmadığı %200000000000 :)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Fonts.mul ü degiştiriyosanda olabilir[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ulem verdatadan olabilirdedi arkadaş
Mich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 fontsmul ü değiştirmişsin sandıgım kadarıyla o yüzden dir.[signature][hline]Ben demişimki: anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Arkadaş verdatadan kaynaklandıını söylüo fontu sildim ama bende öyle olduğunu sanmıom bencede verdatadan elli kere patchledik zate[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Fonts , oyunda gördüğün yazılardır. Sen o dosyayı silersen ; clientte hiç bir yazı göstermeyeceği için tabiki açılışta hata verir. Clientini hex editorle aç ve text string bölümüne fonts.mul yaz eğer bulursa normal adıyla çalıştırıyor , ancak bulamazsa yanlışlıkla editlenmiş olabilir. Başka bir uzantı ile çalışıyor olabilir. Buna göre ara ve fonts.mul'u ona göre ayarla. Sorun ondan kaynaklanıyordur. Verdata hatası asla clienti kapatmaz.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ...
Öne çıkan mesajlar