yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 zamunda'dan iyi torrent sitesi var mı ya ratio takmayan..
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yloibx said: zamunda'dan iyi torrent sitesi var mı ya ratio takmayan.. baya çok var. ratioya takmayıp sadece hit and runı yasaklayan bir çok tracker var. iptorrents gibi mekanlarla da seed edip elde ettiğiniz puanlarla bonus upload alabiliyorsunuz ratio takmamış gibi oluyor bir nevi.
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 işte zamunda gibisi yok hit and run yapıyorum bana mısın demiyor ve bonus monus uğraştırmıyor.
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 e açıkmış zamunda. şakadank üye oldum. torrentleech te olmayan, taxidermia nın kütür kütür rip i de çıktı. biraz da bunu deneyelim. hem bulgarlar yakın, upload olur belki.
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Zamunda'da hiç bir zaman hız sorunu yaşamadım, çok az seedli dosyalarda bile yüksek hızlarda indirilebiliyor. Bulgarların upload gayet iyi.
Öne çıkan mesajlar