Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 lık osi de varmı gülmeyin!!!! :P şaka bi yana gördüm bi tane ordan biliyorum nihehe ya ama hiç görmüyorum etrafta freeshardlarda gördüğüm gibi........ bide ben aksiyon isteyen bir hanım olarak faction mu yoksa pk lıkmı karar veremedim.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 PKlık var ama çok zor - çok dezavantajı var en iyisi faction ama türkiyeden nasıl pvp yapacan factionda o bilinmez.True Britannians' vardı galiba bitane ona gir :=)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage "What you made will be unmade. What you learned will be unlearned. And when you're done, you will be undone." -Ambassador Laquatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 oside oynayacaksan ozaman crafter ol derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bard char en ıyısı aslında[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Kesinlikle faction yapma derim. Eski heyecani kalmadi bu isin. Kesinlikle PK Killer lik tavsiye ederim. Iclerinde en zevklisi ve en az tehlikelisi bu. Faction oldugun zaman mesela Bucs u tamamen unutman gerek, mesela ben TB charim ile Bucs gittigimde kesin bir iki COM ya da Minax (Blue bu kisiler) + 2-3 PK daliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 PKların ölünce skill kaybetme olayıda kalktıgından PKlıgı öneririm ben factions baymıştı zaten milleti PKlık düzelince iyice elini ayagını çekti oyuncular factionstan Aslında pk olmanada gerek yok Trinsic gatein oralara takıl bol bol gri ve pk var onlarla kapışırsın :) Pk olucaksan diger pklarla yakın olman lazım tek başına zor oluyo baya ps : şu skillerimi hallediyim bende kesin Pk olucam :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Valla ping 200 ün üstüne çıkıyorsa hiç tavsiye etmem, 20-30 ping le oynayanlar var. Herifler etrafında fıldır fıldır döner, savaş dansı yapar sen seyredersin. Sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Pkların skill kaybetme olayı kalkmışsa kesin Pk ol derim ben de[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 türkiye'de internet teknolojileri konusunda yeni hamleler yapılmadığı sürece peekaa'lık meekaa'lık hayal derim ben.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 painkiller????[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Player Killer[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şunuda göz önünde bulunduralım yanlız necromancer ım bişey değiştirirmi?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar