Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

player killer

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

lık osi de varmı
gülmeyin!!!!
:P
şaka bi yana gördüm bi tane ordan biliyorum nihehe
ya ama hiç görmüyorum etrafta freeshardlarda gördüğüm gibi........

bide ben aksiyon isteyen bir hanım olarak faction mu yoksa pk lıkmı karar veremedim.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

PKlık var ama çok zor - çok dezavantajı var en iyisi faction ama türkiyeden nasıl pvp yapacan factionda o bilinmez.True Britannians' vardı galiba bitane ona gir :=)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

"What you made will be unmade. What you learned will be unlearned. And when you're done, you will be undone."
-Ambassador Laquatus

Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle faction yapma derim. Eski heyecani kalmadi bu isin. Kesinlikle PK Killer lik tavsiye ederim. Iclerinde en zevklisi ve en az tehlikelisi bu. Faction oldugun zaman mesela Bucs u tamamen unutman gerek, mesela ben TB charim ile Bucs gittigimde kesin bir iki COM ya da Minax (Blue bu kisiler) + 2-3 PK daliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

PKların ölünce skill kaybetme olayıda kalktıgından PKlıgı öneririm ben

factions baymıştı zaten milleti
PKlık düzelince iyice elini ayagını çekti oyuncular factionstan

Aslında pk olmanada gerek yok
Trinsic gatein oralara takıl bol bol gri ve pk var onlarla kapışırsın :)

Pk olucaksan diger pklarla yakın olman lazım
tek başına zor oluyo baya

ps : şu skillerimi hallediyim bende kesin Pk olucam :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Sosyal ağlarda paylaş

şunuda göz önünde bulunduralım yanlız
necromancer ım bişey değiştirirmi?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...