Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 isminin baş harfini camın buğusuna yazıyorum seni sevdiğim şehire veda ederken. teninin kokusunu ariyorum , havayi kokluyorum. yavas yavas , umutlarim tukenip giderken. tren peronlarinda kosuyorum senin oldugun trenler kalkarken. aynalarda yuzume bakiyorum. kendimi bile taniyamazken. yagmurlar altinda yuruyorum. gunahlarimi gozyaslarim ile beraber sokaga dokerken. o kucucuk , yumusak ve sicak ellerine dokunuyorum. tuttuklarim teker teker kaybolurken. pencerenin dibine oturmus disariyi seyrederken agliyorum. seni sevdigim sehire veda ederken.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ilk şiir denememdir.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 perfecto. bayıldım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :tebrikz:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 gayet güzel ama "seni sevdiğim şehire veda ederken" düşük bi cümle gibime geldi şöyle olabilirdi galiba "senin sevdiğin şehire veda ederken" ...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yoo, gayet güzel bir cümle. "seni sevdiğim şehire veda ederken." o şehirde aşık olmuş karşısındaki kişiye. aşkları o şehirle bütünleşmiş. çok daha anlamlı bence.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 anadolu yakasının heryerinde onun kokusu var , her duvarda onun yansıması. aynaya bakınca bile kendimi göremiyorum yani.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar