Hardter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yeni UO Server'ı beyler 2 gün önce acıldı girdim bi bakındım player sayısı az ama kaliteli bi server olacagına benziyor bi bakın derim http://forum.ssuo.org/
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hacıt neye göre kaliteli şimdi? Girdim baktım, Herkes yazabilen bir tek sen varsın gibi gözüküyor ^^ Boşver bak mis gibi bahar geldi, İstanbul'daysan Moda falan cok güzel hiç bulaşma yazık etme kendine.
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 UO bitti diyenlere fake diyorum ben bardımı kasıyorum arada sırada can sıkıntısını gıdermek için bu serverdayım
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şu siteden mi kaliteli olabileceği sonucuna vardın lol adamın biri saints and sinners dinlemiş, riffler gaza getirmiş OF RİFF SUNUCU AÇARIM BEN BU GAZLA diyip açmış sunucuyu.
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Önyargına hasta kaldım kaliteli olabilecegini düşündüren şey cogu server da oynadıgım kişilerin buraya geçmiş olması
Öne çıkan mesajlar