Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 25 Kasım 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
Eğer işin içinden çıkamazsam İtalyanca bilen kuzenimi, fransızca bilen diğer kuzenimi, almanca bilen kız arkadaşımı, isveççe bilen arkadaşlarımı falan devreye sokucam :P

aHaha :))

beyler artık fanatiklik sınırlarını zorluyosunuz, biraz sakin he? :P[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

onlinewelten siteye bakmıştım önceden. pre-order versiyonları değil. ikisi de almanca versiyonu. almanyada ingilizce wow satan yer yok. onlarca yere mail attım. belki ebay'de vardır ama onu da bulamadım.

ayrıca adamların oyunla ciddi ilgilendiğini sanmıyorum. CE'deki resim bile alakasız bir resim. CE resmi fiyatı 70 euro iken 80 euroya satmaları ayrı rezalet.

yarın netleşir bence her şey.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

wow en forumlarında boyle birsey war nekadar guvenilir bilemem ama...
I emailed the Lunch today. They are Blizzard's PR company for the UK - http://www.lunchpr.com/ (I have connectins within the gaming industry, it's how I got into beta :p)
I asked them if there would be any Collector's Editions on sale in the UK, here is what they said:

--------------------------------------------------------------------------------
Q u o t e:
Hi Daniel,

apologies for not getting back sooner. The collectors edition will be available from launch day. We will confirm where as soon as we get the information.

Best wishes

Kat

http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=18052&p=1#post18052[signature][hline]I'm blind, not dead !

[Bu mesaj toprak tarafından 25 Kasım 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir kaç tanesi en son gördüğümde 80 90 euro'ya gidiyordu (normal alman versiyonu, CE değil).

millet de nası aç beta için dünyanın parasını veriyor. o kadar para veren olursa, bu kadar rezillik yapanın olması da normaldir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

bu aksam da bu isten hayır yok. http://www.fnac.com diye bir yerden bahsediliyordu fransa forumlarında eleman pre order yapmıs, yarın tekrar acılacak diye mail atıp iptal etmisler. Ce sayısı 500 mus heriflerin. hangi birimize duser artık bilemem :) betayı falan bosverdim, ilk tercihim ingilizce olmak kosuluyla CE istiyorum duyan bulan kokusunu alan olursa haber versin...[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ben ingilizcesini geçtim gibi artık, ingilteredekiler bile alamıyor simdilik. yarın sanırım ingiltere icin bir duzenlemeye gidecekler. oradan cıkan sonuca gore artık almanca, fransızca ne bulursak ce alcaz.oturup da kullanım klavuzunu da okumayacaz zaten, oyunu zaten edinriz...[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada game.uk.com 'da gayet de ingilizce normal pre-order versiyonu var, niye kimse ısmarlamamış? her tarafı birbirine kattık, bir sorun mu var sitede?

tam ısmarlayacaktım maestro kartımı kabul etmedi hevesim kursağımda kaldı. kredi kartım da yok. kredi kartı olanlar atlasın bence.

avrupaya 2 pound, geri kalan yerlere 4 pound kargo ücreti alıyorlarmış ve 4-6 günde yolluyorlarmış. türkiyeye de yolluyorlardır büyük ihtimalle. toplam 32 pound.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyeye yollamiyor ne yazikki game.uk.com isterse atom bombasi satsin turkiyeye yollamadiktan sonra zikime kadar. Turkiye dede ne yazikki kafa yok bazilarinda su firsati kaciriyorlar nasil bir kitle var nasil para kaldirirlar belli degil guvenli bi firma ciksa evime getirtmesi icin kafadan 30$ ektra dan veririm tum shipping masraflarida bana dahil olmak uzere sadece hizmet olmasi bile yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hadi ingilteredeki arkadaşa aldırdım bana kargoyla yolladı ...

EEE ben pre order boxu vermeden oyunu alamıcama göre bide arkadaşa test ten sonra pre order boxı gene kargoyla yollayıp çocuğun retail versiyonunu almasını bekleyip tekrar banamı gönderticem napıcam ?

Salaklık.... Türkiye distribütörü zaten 3 ay sonan getircez avrupada çıktıktan sonna diyormuş.. Öehh dedim[signature][hline]Carpe Noctem
Sosyal ağlarda paylaş

vala saba oldu hala eklememişler uk shoplarını adamlar, böö.

neyse bari bütün avrupa aldı zaten 5 kere, bi ingilizler bide biz kaldık alamayan :) bulma sorunu yaşamıcaz fazla lol[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...