Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

almanyadaki durum belli oldu. zeki insanlar bütün pre-order paketlerini ısmarlayıp ebay'den pahalıya satmaya çalışıyor.

bugün daha uğraşamam. dediğin gibi bir iki güne belli olur. bulursam yaparım, bulmazsam yapmam. beta hastası da diilim zaten.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

off bu heriflerden birini söyle elimizin altına koysalar birdaha alamazlar geri. en azından tek parca halinde, biz de herifi her sehre dagıtıp adamlara poe-order ile geri veririz artık. ya ulan hem ingiltereye 1 tane site koyuyorlar, hem uk only hem de ce yok. ben daha ne diyeyim[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 25 Kasım 2004 01:59 tarihinde demiş ki:
off bu heriflerden birini söyle elimizin altına koysalar birdaha alamazlar geri. en azından tek parca halinde, biz de herifi her sehre dagıtıp adamlara poe-order ile geri veririz artık. ya ulan hem ingiltereye 1 tane site koyuyorlar, hem uk only hem de ce yok. ben daha ne diyeyim

ahaha lol :) .. elveda final beta .. ama belki biseyler degisir umudu kesmemek lazim.

[Bu mesaj Elufulec tarafından 25 Kasım 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar dikkatimi çeken italyan sitelerinin sayısının bir hayli fazla olduğuydu.

bir bakmak lazım gerçi henüz siteleri güncellememişler, preorder gözükmüyor ama o sitelerden biri türkiyeye mal gönderebilir belki.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 25 Kasım 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
said:
Mirage, 25 Kasım 2004 01:50 tarihinde demiş ki:
ingiltere forumlarında şöyle bir yazı gördüm:

"You'll have the full list of retailers tonight on our Official website...a bit more patience :-) "

mirage bulmus :)

o mirage ın okudugu sey gunduz yazılmıstı ve sizin su anda gorebildiginiz sadece 1 uk sitesi ismi veren listenin yayınlanacagını duyurmuslardı ve listeyi de verdiler.daha uzunca bir sure blizzarddan ses cıkmaz muhtemelen.adamlar avrupayı sallamıyor pek[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 25 Kasım 2004 02:50 tarihinde demiş ki:
almanya da bütün pre-order cd leri tükenmis durumda.son cara cuma günü erkenden box lari satan dükkanlara hücum etmek.heheh ilk hedefim media markt ileri :D

eger CE bulursan bana da alırmısın ?[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ben iyice baydım arkadaslar, ce almayı hala istiyorum ama bulamadım ( tercihen ingilizce ). eger ingilizce yada baska bir dilde ce bulursanız biryerlerde haber verin. olmadı pre-order yapamazsam biraz daha sabırsızlanırsam gidip us de oynayacagım ismemememe ragmen, zaten goruyorsunuz eu uvey evlat muamelesi goruyor. neyse sabah ola hayrola. insallah guzel haberler alırız...[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim tam olarak anlayamadığım bişey var

iki şeyden bahsediliyor. "wow pre-order box" ve "wow pre-order" . bunların arasındaki fark nedir. sanırım bi tanesi ni alınca final beta teste katılabiliniyor. peki "wow pre-order" denilen şeyin box ı yokmu?

ben final beta teste katılmak istemem zaten. nasıl olsa charım silinecek boşuna uğraşmış olucam ve belkide oyunu oynamak için hevesim biraz azalacak. bu durumda beta teste katılmak isyemediğim düşünülürse ne yapmalıyım. alacağım oyunun kutusu olmayacakmı. ?
Sosyal ağlarda paylaş

dedıgın gibi 2.çeşit var birisi wow pre-order+final beta kit di sanırım diğeri ise normal pre-order sen key istemedıgını solemıssın o zaman normal pre-order yapıcaksın oyun sana artık serverlar acıldıgı zaman gelıcek ha bu serverlar acılmadan oncede gecebılır sonrada ona bırsey diyemem ve tabiki box olarak[signature][hline]Awaiting Final Beta
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...