Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Eu preorder için siteler bu akşam açıklanıyor!

Abyss

Öne çıkan mesajlar

groß electronic denen yer toptancı gibi bir şey galiba. sitesine girdim ama anlamadım bir şey. shop'a basıyorum account istiyor, üye ol diye bir seçenek yok. account bilgileri isteme diye bir şey vardı, bastım form doldurdum bi şey olmadı pof.

ebgames.de ve amazon.de 'de sadece almanca versiyonları var. geçen hafta mail atmıştım ingilizce var mı diye, ikisi de yok dedi. mediamarkt ve saturn ise zaten web shop'tan ziyade şehirde bulunan büyük mağzalar, nasıl pre-order yapılacak anlamadım, sitede yok çünkü warcraft falan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 25 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
said:
Elufulec, 25 Kasım 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
ya turkey secenegi olmasi onemli degil.. pre-order kampanyasinda olmasi onemli.. amac betaya katilmak

tamam pre-order da şu an o sitede. pre-order yazıyor oyuna tıklayınca ve coming soon bölümünde

"Hem o da amerikan sitesi değil mi?"

amerikan olmayacağını düşündüm çünkü amerikaysa niye pre-orderda dursun hala
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 25 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
said:
Elufulec, 25 Kasım 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
ya turkey secenegi olmasi onemli degil.. pre-order kampanyasinda olmasi onemli.. amac betaya katilmak

tamam pre-order da şu an o sitede. pre-order yazıyor oyuna tıklayınca ve coming soon bölümünde

önemli olan pre-order durumunda bulunması değil. oyun çıkmamış zaten, her sitede pre-order şeklinde gözüküyor.

blizzard'ın sitesinde yazan sitelerde world of warcraft dışında, "world of warcraft pre-order edition" gibisinden bir şeyler oluyor. onu ısmarlamaz da gidip herhangi bir siteden pre-order yaparsanız taa şubatta alırsınız oyunu ve ne beta key, ne de soundtrack cd'si alırsınız.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

mesela amazon.de'den world of warcraft diye aratınca iki şey geliyor karşımıza.

üstte normal world of warcraft var. onda da pre-order gözüküyor, ama bizim işimize yarayan o değil, aşağıdaki world of warcraft pre-order paket.

ya da bu şekilde aşağıda açıklama olması lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Kasım 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 25 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
@Mirage
Bi secenek yok mudur onlarda install etmeden once dil secimi seklinde ? Ben bi tane orjinal almanca almistim install etmeden once ingilizce secmistim olmustu ?

hayır yok diye biliyorum. swg gibi bir sürü oyunda var aslında, ama wow'da yok. ya dediğim gibi client sorun olmaz. beta için zaten indircez client'i. aynı client ile devam edecek zaten oyun.

hadi bir aksilik çıktı da beta client'i olmadı desek, hemen torrent'te ya da emule'de bulabiliriz ingilizce eu client'i. ben sanırım almanca alcam bu gidişle. ama CE almaktan vazgeçebilirim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 25 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
said:
Mirage, 25 Kasım 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
ragnar, game.uk.com dediğin yerde kocaman şöyle bir yazı var:

"offer applies to UK residents only"

zamanında daoc alırkende göndermiyordu türkiyeye kullnadığım adres xxx xxxx xxxx xxxx ankara / turkey / germany daocuda böyle almıştım ve bu yöntemi yapan bir çok da kişi vardı patiden

normal oyun için belki. ama pre-order paket için adamlar 2 kere shipping yapıyor. o yüzden UK dışına yollamayabilirler hakkaten.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

hemen vazgecme, herifler belki essekliklerini duzeltirler. o olmadı zaten ingilterede de ce almak isteyen birsuru insan war onların buldugu cozumleri deneriz.blizzard da tam odun, forumlara 1 tane adam koymuyorlar insanlarla konussun diye ! +%&%/&%/^%[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

bi saniye noluyo!

amazon.de ve ebgames.de 'de tüm pre-order paketler tükenmiş forumlarda okuduğuma göre. başka da netten satan yer yok almanyada.. al işte. daha 26.'sı olmadı ya.

bu arada sırf netten değil, dükkanlardan da pre-order box alınabiliyormuş. ama sadece büyük şehirlerde pof. nürnberg'de berlin'de olan falan varsa bi koşu gitsin alsın 26.sında eheh[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...