toprak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orada ingilizce box bulma sansın war mı? yani eger musaitsen bir arastırırsan iyi olur hic degilse geldi gelmedi heyecanından da kurtulmus oluruz.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yok olsa ben kafayı yemezdim burda haftalardır eheh[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet şu alman sitelerinde belki bi bilgi vardır ingilizce versiyonu da var gibisinden[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 almanyada olup ta ingilizce almak isteyen de olur muhtemelen.o uyzden belki satan birileri cıkar dedim[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 game.uk.com danda yaptım bir pre order 4 tane oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 3-4 siteye mail bile attım ingilizce versiyonu var mı, nası bulabilirim diye. hepsi 1 cümleyle kestirip attı yok bulamazsın. bi amazon.de uzun uzun 1 sayfa cevap vermiş. ama sonunda amazon.co.uk'ye bakın demiş eheh. sonuçta almanyada ingilizce oyun bulmak ölüm. şehirleri falan bırakın nette bile yok. ha ingiltereden getirtmek de çok pahalıya gelmiyor, ama almanyadaki siteler gibi kapıda ödeme şansı yok. bende de kredi kartı yok. o yüzden ingilterede olmayacak gibi. amazon.co.uk yine benim maestro kartını kabul ediyor gibi, ama orda da gözükmüyor pre-order box. hem ben almanca box da alabilirm, sonuçta client'i ingilizce indirdikten sonra sorun olmaz. manual de almanca olsun, o kadar almancam var :p.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 izninizle bir sey demek istiyorum: ben boyle olayin icine ederim..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ragnar, game.uk.com dediğin yerde kocaman şöyle bir yazı var: "offer applies to UK residents only"[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 foruma falan biseyler yazalim ya olmucak bole bi sorun mail falan atin ulan ingilterede nasi 1 tane retailer olur.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben CE alcam,tutup da almanca almak istemem. kredi kartı olarak sanal kart oluyormu amazon a emin degilim ama oluyorsa var.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla kaldık ortada yıne mal gibi bu ne abi off[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben foruma yazdım ama hiç umutlu deilim ki bi cevap yazsınlar[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 neyse allahtan almancam var benim.. Yalniz turkiyeye hangisi yollayabilir ona bakmam lazim.. Amazon yollamiyor galiba.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: toprak, 25 Kasım 2004 01:04 tarihinde demiş ki: ben CE alcam,tutup da almanca almak istemem. kredi kartı olarak sanal kart oluyormu amazon a emin degilim ama oluyorsa var. amazon.co.uk büyük ihtimalle kabul eder. ama şu an sitede gözükmüyor pre-order box. CE'nin içeriğinin yarısı ingilizce bu arada. manual ve oyun dvd/cd'si almanca. geri kalanlar ingilizce.. harita, art book (yazı yok galiba zaten art book'ta), behind the scenes dvd'si falan ingilizce. tabi kutu da almanca o ayrı. ben olsam ben de istemezdim gerçi almanca CE almak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 http://www.chumbo.com/Info.aspx?id=231275 collectors edition var burda ama hangi ülkenin sitesi anlayamadım. pre-order yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Mirage, 25 Kasım 2004 01:03 tarihinde demiş ki: ragnar, game.uk.com dediğin yerde kocaman şöyle bir yazı var: "offer applies to UK residents only" zamanında daoc alırkende göndermiyordu türkiyeye kullnadığım adres xxx xxxx xxxx xxxx ankara / turkey / germany daocuda böyle almıştım ve bu yöntemi yapan bir çok da kişi vardı patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 www.game.uk.com da yollamasi lazim Uk disina zaten cargo seceneklerindede Rest of the World EU UK gibi secenekler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya foruma şeyi de yazsanız, almanyada ingilizce box bulma ihtimali var mı? benim acc. yok yazamıyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rinen, 25 Kasım 2004 01:07 tarihinde demiş ki: http://www.chumbo.com/Info.aspx?id=231275 collectors edition var burda ama hangi ülkenin sitesi anlayamadım. pre-order yapıyor. pardon abd imiş bu. verdikleri telefon numarasının alan kodu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rinen, 25 Kasım 2004 01:07 tarihinde demiş ki: http://www.chumbo.com/Info.aspx?id=231275 collectors edition var burda ama hangi ülkenin sitesi anlayamadım. pre-order yapıyor. o şekilde olmaz o. sitede pre-order box diye özel bir şey olması lazım. böyle pre-order yaparsan oyun çıkınca yollarlar anca. yanılıyor olabilirim tabii ama çoğu sitede o şekilde gördüm.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Dethatt, 25 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki: www.game.uk.com da yollamasi lazim Uk disina zaten cargo seceneklerindede Rest of the World EU UK gibi secenekler mevcut. var ama göndermiyo zaten cc de sorun çıkıyor ben kuzenimin kartıyla sipariş ettim benim bonus kartı kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mirage: ebay.de ye baksana bi orda vardir belki.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Mirage, 25 Kasım 2004 01:10 tarihinde demiş ki: said: Rinen, 25 Kasım 2004 01:07 tarihinde demiş ki: http://www.chumbo.com/Info.aspx?id=231275 collectors edition var burda ama hangi ülkenin sitesi anlayamadım. pre-order yapıyor. o şekilde olmaz o. sitede pre-order box diye özel bir şey olması lazım. böyle pre-order yaparsan oyun çıkınca yollarlar anca. yanılıyor olabilirim tabii ama çoğu sitede o şekilde gördüm. zaten o site amerika merkezli sanırım. o yuzden neden pre order veriyor anlamadım,oyun cıktı orada.e tutup da eu satacak halleri de yok[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mirage: belki o sitedekilerin hepsi Almanca tercumeli satmiyodur ? bi bakalim ya.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ebay.de'de yok, yaklaşık 25 yere baktım, hepsi almanca. o siteleri de tek tek deniyorum şimdi, ama sanmıyorum almanca olmayan çıkacağını. ben haftalardır arıyorum dediğim gibi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar