Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere R4.0.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Arama Yaptım Ama Bulamadım

Sphere 0.55 R4.0.2 Download Linki Verebilirmisiniz.

Yardımlarınız İçin Teşekkürler.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

[b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
Mesaj tarihi:
Teşekkürler Kylix.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar indirdim serverı scp leride koydum ama server terminated by error -3! hatası veriyor. ne yapmam lazım?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
accounts die bi klasör ac

içine de iki tane yeni metin belgesi die koy

isimlerini
sphereaccu.scp
sphereacct.scp
olarak değiştir

P.S: Yalnız bunlarla beraber uzatısını da değiştiriyorsun yani sphereaccu.scp.txt olmicak buna dikkat et[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Mesaj tarihi:
Öyle yaptım ama hala o hatayı veriyor.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
Hatada sadece kutu halinde sphere terminated by error -3! yazıyor consolda bi hata yazmıyor hatta hiç bi yazı yazmıyor serverda açılmıyor bundan dolayı[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
Spherede hata var sanırım ne kopyalanıyor ne taşınıyor. başka bi adres verebilecek varmı acaba sphere 0.55 R4.0.2 için?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
Adres Verebilcek Yokmu?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
bende ordan indirdim sorun yok
vede ben sorunu konsola bakarak çözdüm sende yazsenikini de çözelim ama sen konsolda yazı yazmıo diosan sorun sendedir madem öyle git bi tane 55i server indir içindeki klasörleri(scripts hariç) 55r ye kopyala üstüne yaziim mi derse hayır de aç yine olmassa tekrar kopyala üstüne yaziim mi derse evet de fln kendin uraş biraz[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Mesaj tarihi:
[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
Yokmu kimse yardımcı olabilecek. sphere 0.55 R4.0.2 indirebileceğim bi adres verecek çalışan.?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

[Bu mesaj Equel tarafından 26 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tam olarak belli bir yazılması gereken yeri varmı yoksa istediğim bi yeremi yazayım?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...!

Mesaj tarihi:
herhangi bir yere

[sphere]
agree=1

yazılıyordu herhalde. bu arada ilk önce 55i koyup üzerine 55r dosyalarını koymak daha mantıklı olur herhalde öyle yapmışsındır.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
  • Yeni Oluştur...