Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaşlar Arama Yaptım Ama Bulamadım Sphere 0.55 R4.0.2 Download Linki Verebilirmisiniz. Yardımlarınız İçin Teşekkürler.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
Kylix Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 http://www.download.ultimaonline-freeshard.com/sphere/sphere_0.55R/sphere_0.55r402/sphereserver0.55r4.0.2-win32.zip [Bu mesaj Kylix tarafından 25 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Teşekkürler Kylix.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende böyle bir konu açmıştım 2 gün önce fln aramayı daha güzel yapsan daha iyi olur :)[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaşlar indirdim serverı scp leride koydum ama server terminated by error -3! hatası veriyor. ne yapmam lazım?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 accounts die bi klasör ac içine de iki tane yeni metin belgesi die koy isimlerini sphereaccu.scp sphereacct.scp olarak değiştir P.S: Yalnız bunlarla beraber uzatısını da değiştiriyorsun yani sphereaccu.scp.txt olmicak buna dikkat et[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Öyle yaptım ama hala o hatayı veriyor.[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 spherechar sphereworld felan hepsini yapman lazım orada veren hataya bak ne diyorsa onları yap işte.[signature][hline]deviL|may|Cry
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hatada sadece kutu halinde sphere terminated by error -3! yazıyor consolda bi hata yazmıyor hatta hiç bi yazı yazmıyor serverda açılmıyor bundan dolayı[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sen konsolu bi cple buraya[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Spherede hata var sanırım ne kopyalanıyor ne taşınıyor. başka bi adres verebilecek varmı acaba sphere 0.55 R4.0.2 için?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adres Verebilcek Yokmu?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
Albert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sphere'da hata yoktur, sen arkadaslarin dediklerini yapsana?[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende ordan indirdim sorun yok vede ben sorunu konsola bakarak çözdüm sende yazsenikini de çözelim ama sen konsolda yazı yazmıo diosan sorun sendedir madem öyle git bi tane 55i server indir içindeki klasörleri(scripts hariç) 55r ye kopyala üstüne yaziim mi derse hayır de aç yine olmassa tekrar kopyala üstüne yaziim mi derse evet de fln kendin uraş biraz[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 haa bu arada 55i hiç kullanılmamış olsun[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra.
Equel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 [signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
Equel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yokmu kimse yardımcı olabilecek. sphere 0.55 R4.0.2 indirebileceğim bi adres verecek çalışan.?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...! [Bu mesaj Equel tarafından 26 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sphere.ini yi aç içinde bi satıra agree=1 yaz[signature][hline]Fire in the Darkness...
Equel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Tam olarak belli bir yazılması gereken yeri varmı yoksa istediğim bi yeremi yazayım?[signature][hline] Kelimelerin Gücünü Bilmiyorsan İnsanlarin Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin...! [b] Karşındakini Kaba Kuvvetinle Değil Sadece Kelimelerinle Yıkmaya Çalış...!
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 herhangi bir yere [sphere] agree=1 yazılıyordu herhalde. bu arada ilk önce 55i koyup üzerine 55r dosyalarını koymak daha mantıklı olur herhalde öyle yapmışsındır.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Lower Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sphere.ini'de [SPHERE] kısmının altına agree=1 satırını ekleyiniz.
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Equel, 26 Kasım 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Yokmu kimse yardımcı olabilecek. sphere 0.55 R4.0.2 indirebileceğim bi adres verecek çalışan.? Burda Bulabilirsin..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Efsaneler ve Diyarlar ..
Öne çıkan mesajlar