Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Beyler betada paladin oynadıysanız şurdaki sahne size tanıdık gelecek :D . http://thenoob.keenspace.com/d/20041104.html öldüm gülmekten ya nothing shall remain ofcourse except paladins immune to everything waiting for next big bang ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 26 Kasım 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahaha hikayeyi baştan okuyun süper olmuş ahahah cok geyik[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hueheu gusel baya sonuda cok guzel underpowered eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Euheuhe super :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya birde rakibin hareket etmesini engelleyen yetneğimiz olsa fena olmazdı aslında engineerlar ağ kullanabiliyorlarmış sanırım doğruysa engineermı olsam acaba ? Uçan binekler ve ve nükleer menzilli saldırı olayına hiç gimiyorum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 e bırader hunterlardakı traplar ne ıse yarıyo.. ben o traplar ıcın bu ırkı sectım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben pala için diyordum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lol forumlardaki ağlamalarla süper dalga geçmiş.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Eheh guzel yapmıslar paladının sorunu ne bu kdr eheh Ben oynamadım hıc fınal betada onuda denerım dıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar