Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Halen geliştirmekte olduğumuz Dominion shard'ını Paticik'in shard listesinde gördüğüm zaman başlıkta da belirttiğim gibi hem şaşırdım hem de mutlu oldum :) Dünya üzerinde yabancı bir sürü server varken ve ülkemizde roleplaying'e, hele hele başka bir dilde roleplaying'e ilgi nispeten az iken, Dominion'un Paticik gibi Türkiye'nin en bilinen sitelerinden birisinde yer alması gerçekten çok hoşuma gitti... Yöneticilere teşekkür ederim...
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 siz geliştirmeye devam edin bunlar sizi şımartmasın :)[signature][hline]Boo
Spector Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 player doluncada heyecandan ölürsun artik :D
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hehehe tam destek hep destek..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o shardın sahibinin türk olduğuna inanmak gerçekten zor. (Shardi görmek nasip olmadı ama forumları görmemde yetdi)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Shard'ın sahibi Türk değil zaten... Hatta Dominion topluluğuna ait üyelerin 1-2'si haricindekileri yabancı... UO'nun ilk çıktığı zamanlarda Realm of Ancients adlı bir server kurulmuştu. Kendisi yabancı bir RP server'ıydı ve benim ilk UO tecrübemdi... RoA, 3 sene yaşadıktan sonra kapanmak zorunda kaldı. Daha sonra bir grup RoA oyuncusu, RoA tarihçesini kaldığı yerden alarak Nocturne adı altında yine bir RP server'ında devam ettirdi. 1.5 sene süren Nocturne da hikayesini tamamlayarak kapandı. Fakat geride gittikçe büyüyen ve gerçekten kendilerini roleplaying'e adamış bir grup Ultima Online oyuncusu bırakmıştı. Hatta rahatça söyleyebilirim ki şu ana kadar tanıdığım ve dahil olduğum en sağlam roleplay grubuydu. (Oyun içindeki RP'nin kalitesi yanısıra, RoA'da 3 senede 1100, Nocturne'da ise 1.5 senede 750 RP hikayesi forumlara yazıldı.) Yaklaşık 1 sene önce Realm of Ancients'ın kurucusu (Arius / Blackette / Dominus Exuro) ve temel yönetici kadrosu bu sefer gerçekten uzun bir süre yaşaması planlanan bir server üzerinde çalışmaya başladı. Tarihçe, harita ve kodlama için aralarında benim de olduğum eski oyuncularının yardımlarıyla, shard'ın yaratılma süreci sürmektedir... Henüz bir açılış tarihi belirlenmemiştir ama haritanın ve sistemlerin çoğu hazır beklemektedir. Reklam yapmanın hoş karşılanmadığını bilmiyorum fakat açıklama getirmek istedim :)
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Öncelikle aydınlattığın için teşekkür ederim yani shardin sahibi türk değil ama sanıyorum staffında türk yada türkler var. Sen varsın galiba.. Ben yinede gurur duydum açıkcası ve sen kendin burda listede görünce şaşırmışsın ama bende sen bu topici açınca şaşırdım :) Başarılarınızın devamini dilerim paticikte reklam hoş karşılanmıyor doğru ama bir kere reklam hakkın var bence herşeyiniz düzene oturduğu zaman buraya gelip hepimizi bilgilendir nasıl bir server olduğunu, ne gibi yenilikler olduğunu, nasıl girilceğini v.s. Başarılarının devamını ve burada milletle didişmek, o serverdan bu serverlara plevel uğruna zıp zıp zıplamakla uğraşan bilgileri muazzam ama profösyenellikleri zayıf olan arkadaşlarada seni örnek almalarını ve artık ülkeyi, milleti bilgileriyle temsil etmelerini diliyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 İyi dileklerin ve iltifatların için teşekkür ederim :)
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bunu öğrendiğim iyi oldu....okul arkadaşlarım arasında adam gibi bi rp serveri olmadığı için uo oynamayan elemanlar çok sevinicek...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Owner_666 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Rp destekcilerinden biride benimdir.Gormek guzel ve benide cok sevindirdi.Insallah uzun yillar basarili olur.Rp ye destek bizim icin ve turkiyede ultima online icin bir gorev sayilir.Basarilar[signature][hline]Gameland TR Ultima Online Shard Owner 666 (Azrael) www.gamelandtr.com
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Arkadaşlar rp yi değil yabancı bir serverda iyi bir konuma gelmiş türk gencini destekleyin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Ra_tyillustrious, 27 Kasım 2004 09:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar rp yi değil yabancı bir serverda iyi bir konuma gelmiş türk gencini destekleyin. >) [Bu mesaj LeBaaL tarafından 27 Kasım 2004 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar