Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baskı Zamanı

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Evet Arkadaşlar Esen Elektronik burdada görüleceği gibi Tr Distribitörü seçildi.

http://www.blizzard.com/inblizz/icontact.shtml

Ben aşağıdaki mektubu şirketin yetkililerine [email protected] adresi vasıtasıyla gönderdim . Sizden ricam sizlerinde birer tane göndermesi belki bu sayede bu işi ciddiye alıp pre release sipariş alabilirler . Telefon numaralarıda
+ 90 212 512 25 63
+ 90 212 513 38 11
+ 90 212 519 36 26
Burdan ulaşın mail atın ne gerekiyorsa yapın arkadaşlar !!!kargo masrafı vermeden Wow oynamak hakkımız ! Betayıda retailide söke söke alırız !!!

Sayın Yetkili

Dün akşam Blizzard şirketinin resmi World of Warcraft sitesinde , Türkiye distribütörü olarak seçildiğinizi görmek beni çok memnun etti . Daha önce Diablo ve warcraft oyunları ve expansionlarını getirirken gösterdiğiniz kalite ve özeni WOW(world of warcraft) içinde göstereceğinizden eminim . Sizden ricam oyunun pre-release'ini (ön siparişini) mümkün olduğunca hızlı bir şekilde Türkiye'ye getirmeniz . Zira bu oyunun serverları önce bir beta sürecine girecek ve beta testlerinden oynayabilmek için oyunun pre-release'ni(önsiparişini) vermek şart. Bu oyunun oldukça büyük br potansiyeli var ; bende dahil yüzlerce oyuncu oyunun Türkiyede satılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz . Hizmetdeki kalitenizi bir kez daha yansıtacağınızdan şüphem yok .

Saygılar

[Bu mesaj Dunedain tarafından 24 Kasım 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla zaten kac senedır esen elek. blizzardın tr temsılcısı ama daha dün gibi hatırlıyorum sandwaves forumlarını WC ROC ve TFT için forumlarda denmedık sey kalmamıstı sonucta ne oldu bız o kadar tepki gösterdık ama degısen olmadı hatırlarım o zaman sandy forumlarında esen temsılcısı yazmıstı oyun tum dunya ile aynı anda tr de die sonuc oyun temmuz 3 yada 4 de cıktı tr ye eylulde geldı :D neyse demek istedıgım dısardan pre order edın sımdıden kımseyı beklemeyın[signature][hline]Awaiting Final Beta
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman değişti belki onlarda değişmiştir her koşulda denemek lazım bence elin yabancısına gideceğine Tr satıcılarına gitsin bu bakış açısı oyun piyasasınıda canlandırır hem de daha ucuza oyunlarımızı alırız kimbilir bu adsl hamlesinden sonra ben ilerde birgün oyunların official tr serverı olma olasılığının bulunduğunu düşünüyorum . Zaten hiçbir şey kolay değil hayatta savaşmadan hiçbirşey kazanılmıyor o yüzden lind sende dahil herkes bir mail göndersin kimbilir belki bu sefer birşeyler düzelir .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 24 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
Valla zaten kac senedır esen elek. blizzardın tr temsılcısı ama daha dün gibi hatırlıyorum sandwaves forumlarını WC ROC ve TFT için forumlarda denmedık sey kalmamıstı sonucta ne oldu bız o kadar tepki gösterdık ama degısen olmadı hatırlarım o zaman sandy forumlarında esen temsılcısı yazmıstı oyun tum dunya ile aynı anda tr de die sonuc oyun temmuz 3 yada 4 de cıktı tr ye eylulde geldı :D neyse demek istedıgım dısardan pre order edın sımdıden kımseyı beklemeyın

+1
hatırlıyorum =) bizede diabloyu ka sene sora getirdiler eheh yine wcciler sansslıydı =P
bence mailde o kadar yumusak olmayalım daha onceki gibi olmasın yazalım tehditte edelim hatta eheh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 24 Kasım 2004 21:31 tarihinde demiş ki:
Sayın Yetkili

. Daha önce Diablo ve warcraft oyunları ve expansionlarını getirirken gösterdiğiniz kalite ve özeni WOW(world of warcraft) içinde göstereceğinizden eminim .

aynı özeni gösterirlerse siçtik
millet wowdan bayarken biz başlarız o zaman[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzin sitesinde Esen'in web sitesine verilen link çalışmıyor. Bu kadar mı çapulcu olunur? (Gerçi emailden tahmin edilebiliyor ama sonuçta - puan)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft çok gecikmedi , Şirketse zaten diablo çıktıktan 1 yıl sonra adam gibibir oluşuma girmeye başladı . Adamlar tanıdıgım falan degil ama sıfırdan oyun piyasası oluşturdular bunun dagıtımı , satışı , lisansı bin tan derdiyle uğraştılar ben gelebildğine sevindim ama şimdi sistem oturdu sanırım gecikmeden getiriler oyunu yine pre-release i ancak biz bastırırsak getirirler gibi bir his var içimde . O yüzden sizde bir mail atın diyorum .

Hem yazdıklarımız adamların çalışma şevklerini arttırmalı allah belanızı versin sizin diye mail atarsan adamlar yüzüne bile bakmaz mailin :D .
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Yetkili

Dün akşam Blizzard şirketinin resmi World of Warcraft sitesinde , Türkiye distribütörü olarak seçildiğinizi görmek beni çok memnun etti . Daha önce Diablo ve warcraft oyunları ve expansionlarını getirirken gösterdiğiniz kalite ve özeni WOW(world of warcraft) içinde göstereceğinizden eminim . Sizden ricam oyunun pre-release'ini (ön siparişini) mümkün olduğunca hızlı bir şekilde Türkiye'ye getirmeniz . Zira bu oyunun serverları önce bir beta sürecine girecek ve beta testlerinden oynayabilmek için oyunun pre-release'ni(önsiparişini) vermek şart. Siz oyunun oyunun pre-release'ini (ön siparişini) getiremezseniz biz betaya katılabilmek için mecburen kargo ücreti ödeyerek oyunun yurt dışındaki şirketlerden satın almak zorunda kalacağız ve bu sizin ve bizim için maddi kayıp olacaktır. Bu oyunun oldukça büyük br potansiyeli var ; bende dahil yüzlerce oyuncu oyunun Türkiyede satılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz . Hizmetdeki kalitenizi bir kez daha yansıtacağınızdan şüphem yok .

Saygılar

Sanırım böyle daha etkili olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle az küfretmedim onlara, Clanım dağıldı , Bf muhabbetim bitti . Ama onlar yapmasa başkası yapacaktı bu olayı . Bir şekilde yasal oyunlara geçiş dönemi başlaycaktı yani, yinede 3 klanımda dağıldı sanane kapandığından , artı ilk mmorpg deneyimimide orda yaşamıştım ultima online . İşe bak bir gün küfrediyosun , bir yalakalık yapıyosun bu durumda dünya mı yamuk yoksa ona uymak zorunda olan insanlar mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 24 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Öyle az küfretmedim onlara, Clanım dağıldı , Bf muhabbetim bitti . Ama onlar yapmasa başkası yapacaktı bu olayı . Bir şekilde yasal oyunlara geçiş dönemi başlaycaktı yani, yinede 3 klanımda dağıldı sanane kapandığından , artı ilk mmorpg deneyimimide orda yaşamıştım ultima online . İşe bak bir gün küfrediyosun , bir yalakalık yapıyosun bu durumda dünya mı yamuk yoksa ona uymak zorunda olan insanlar mı ?

Evet ben de ultimayı ilk orda oynadım ve son zamanlarında da bf oynuyorduk ne güzel daha o zaman yemin ettim bu adamlardan orj oyun almıcam diye.[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş

heh rica ediorum daha önce gösterdikleri özeni göstermesinler..
Frozen Throne sayelerinde burada sanırım 2-3 ay geç çıktı, orjinal alalım diye heveslendik paramızla pulumuzla rezil olduk.

esen totosuna sokabilir getireceği WoW u, şahsen işimi esene bırakmamaya uzun zaman önce karar verdim, size de öyle yapmanızı tavsiye ederim..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...