yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yakın akrabam bialystok'ta erasmus yapıyor. sarışın kızlar esmer erkeklere çok ilgi gösteriyormuş, ülke çok ucuzmuş, çağırıyor falan. 5-6 gün kadar gidebilirim nisan'ın son haftasında ancak karar veremedim içimden bi başıma atlayıp beyrut'a gitmek falan da geçiyor hatta doğrusu. seneye de ben erasmus yapacağım için nasılsa avrupa'ya doyacağım boşuna şimdi vakit&nakit harcamayayım da diyorum. ama ben batı/güney avrupa'ya gidicem bugüne kadar da sadece batı avrupa'yı gördüm yani doğu avrupa gitmeye değer mi acaba diye de düşünüyorum. Nasıldır polonya, gidip görmeli mi, tavsiye eder misiniz?
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Karı var doğru, 3-5 gün gece kulüplerine git. Sabah geç uyan yemek ye gece kulüplerine git. Barda cool gözükmeye çalışma, aptal gibi dans et her türlü win.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Saçma sapan sorular sorma ve uçak bileti bakmaya başla.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bir de polonya'da gece kulüplerinden sonra bizdeki gibi kokoreç yenmiyor, bildiğin döner yiyor adamlar. Biz bunu kulağımıza dökeriz de.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bir hatun da bana düşmedi demiyor da ilgi yok diyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 küheylan said: Barda cool gözükmeye çalışma, aptal gibi dans et her türlü win. O kadar doğru ki.
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 abi ben doğuştan cool'um ama hiç öyle aptal numarası yapamam gitmeyeyim o zaman.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Myrica said: kız arkadaşım baltık ülkelerinden öyle bilmeden etmeden trollemeyelim. sen baştan kaybetmişsin dostum.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 OHA barda aptal gibi dans etmek prim yapiyomus lan hemen gidiyorum her türlü win. Hem özümü inkar etmis olmam
Öne çıkan mesajlar