Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyalarda ultima online :)

Sam

Öne çıkan mesajlar

beni tanıyan varsa bilir , daha felix felan oynarken bone setler dex düşürmezdi.

bende çatılara teleport olup elven ile oklardım.

işte rüyamda yine oklarken , aşağı düşüyorum 1 tane warrior koşuyor üstüme.

elven bowu ağzına sokuyorum eua
ölüyo

çok alakasız bi rüya evet.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bir Uo playerı olarak söylüyorum :: Playerken evet sıklıkla görüyodum heleki kale falan alıcaksak hayallini resmen rüyamda kuruyodum .

Staff olunca insan kafayı sıyırıyo helede Scriptersa . Paso kod geçiyo rüyada aklına bişi geldimi zaten direk sıçışşşşş. Gecenin bi körü kalk aklındaki gitmeden yap geri yat ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara arkadaşlarla piskopat gibi multi red alert2 kasıyoduk. O sıralarda da ben tek iken ise bol bol medieval total war oynardım. Neyse bi gün, ruyamda red alert oynarken bi baktım binalardan insanlar fışkıroyo halk isyan ediyo. Sabah ruyayı hatırladığımda ise baya bi gülmştüm kendime :) Sonra da azalttım zaten bilgisayarı.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...