Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonsuza kadar geçmişte kalacağım ben, bu yüzden bunu yazıyorum.

Bu yaşa kadar hayal kurarak geldim, bayağı da çabaladım da ama bir sikimin gerçekleştiğinden değil. Ömrüm hayal kurmakla geçti zaten benim, hiçbiri de gerçekleşmedi. Belki olacağı vardı, belki yoktu. Eminim ama ben zaten olasılık çok küçük de olsa mutlu olamayacaktık zaten yine.

Dünya'yla ilgili bütün sorunları hallettim, geriye bir tek uzay kaldı sanki. Hepsini birden yapamadığım gibi çoğunluğunu başaramıyorum hiçbir zaman, neredeyse tamamı 100 km'nin altında kalıyor çünkü. Bir tanesi var ama onu hiç kimseye anlatmıyorum işte. İkisini birden yapabilmeyi bir yana bırakıp birine geçiyorum, diğeri boş zamanımı kolluyor hep, hiçbir şey yapamıyorum abi ben, hiçbir şeyi değiştiremiyorum, ben hiçbir şeye etki edemiyorum ya. Resmen etkisiz elemanım ben diğerlerinde.

Ve düşünmek istiyorum sadece, elimden başka hiçbir şey gelmiyor çünkü. Neden hep böyle oluyor ve ben neden ben böyleyim demek yerine nasıl böyle oldum ya diyorum, şimdiyi geçemediğimden n'olacağım ben gelecekte diyemiyorum, süreç kısmına bakıyorum ama ele gelir bir şey yok, uyuyamıyorum, uyanamıyorum, her şeye geç kalıyorum ben, hep geç kaldım, çok geç kaldım aslında, her zaman da geç kalacağım bu yüzden her şeye, yalnızlığı da çözemiyorum ben o kadar zamandır, kendimle de mutlu olamıyorum. Kendime de ben şunu başardım, ben bunu yaptım diyemiyorum, çünkü çoğunluğun gözünde bir şey ifade etse de benim açımdan biçbir şey ifade etmeyen şeyler hepsi. Çalışıp kazanıyorum ama yok abi, aldığım gibi veriyorum çoğunu.

Üzüntüden verem olcam artık ya.

Notlarım hislerim çok komik geliyor olabilir aslında her okuduğumda ben de bazen gülüyorum her seferinde bir şekilde yoldaymışız sanki ama farklı yönler farklı dünyalar hep o yüzdenmiş böyle olmaları geleceği hatırlayamamanın farklı henüz tanımlanmamış hissiyatı zaman üzerinde sürekli akmakta uzayda aslında yanında olup biteni uyumadığından anlayamayışın her uyandığın sabah aynı başlarsan her başlangıç aslında paralel düzlemde sonu olan tek bir ana denk geliyor bütün sabahlar bu yüzden işte başarabildiğimiz zaman onları mutlu oluyoruz bir de köşelerde saklanan gölgeleri unutmamak gerek işte yapamadığın şeylere koşan ve o kadar hızlı yaşamak ki mesela aslında noktalama işaretlerinin bile seni yavaşlattığı düşüncesi ya da aşklarının ne kadar soluksuz yaşandığını anlatmak için tek bir cümle olarak yazılmış gibi görünen epik cümle bütünlüğü işte ve bilincin anlık çöküşünde dingin ve odamdayım oda büyüyor büyüyor bi bakmışsın ki tüm evreni kaplayacak kadarmış aslında sınırların hayır sınırlar mı dediniz sınırlar mı koydunuz hayatına yapmayın bırakın büyüsün bırakın büyüsünler sonuçta hepimiz birer yıldızız ve lütfen yıldızları öldürmeyin.
  • Yeni Oluştur...