Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaman


chrome

Öne çıkan mesajlar

bazen cok hizli akiyor bazen cok yavas. Tutamiyorum zamani. Zaman denen seyin farkinda olmasaydi insanlik keske. Kuslar kediler farkinda degil zamanin. Biz de farkinda olmasaydik. Bir de elektronik yerine biyoteknolojide ilerleseydik keske. Daha doga dostu daha farkli gelisseydik nasil olurdu acaba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaman çok acayip birşey ama. çok fizik terk olacak biliyorum ama çok enteresan birşey zaman. misal yıldızlara bakıyoruz ve onların geçmişlerini görüyoruz. onlar bizim için o anki halleri ile varlar. şu anki halleri ile de bir başka şekilde varlar ama. farklı zaman periyotlarında farklı şekillerde aynı an içerisinde var oluyorlar. an bir tane ama zaman farklı farklı. yani bütün evrene tepeden bir nokta gibi bakan kişiye göre olan zaman ile bizim kendi içimizde farklı farklı zamanlar mevcut. çok enteresan çok güzel birşey lan bu. hare hare gibi. birbirine doğru iç içe geçen ama ilerledikçe gerileyen birşey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğa her zaman zamanın farkında. Tüm bitkiler ve hayvanlar ne zaman bahar oalcağını , ne zaman ne yapmaları gerektiğini bilirler. Zaman konusunda kafası karışık olan insandır çünkü kendi doğasından olabildiğince uzak duracak meşkülüyetler atanmıştır ona. Doğası birşeyleri yapmak ister ama hayat/sistem onu hep başka şeylerle meşgul eder. Kendine zaman bulamayan insan bocalar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...