Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asosyallik

tunca

Öne çıkan mesajlar

said:
KHaRoN, 20 April 2003 22:55 tarihinde demiş ki:
said:
Aegean, 20 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
cevirebileceğimiz numara varsa ama aramak istemiyorsak

O zmn asosyal degil cimri oluyorsun :D[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall

ehueh yok o anlamda demedim :-):D:-)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildigim asosyallik insanlarla iletisim kuramamak anlamina gelir
arkadas bulamama, insanlarla konusamamak gibi
sinifta en kenarda sessiz sessiz oturan kimseyle konusmayan kisilik asosyaldir yani
butun gun evde oturup computer freak olanlar asosyal olmak zorunda degil, o kisilerde cikip disarda gezip tozabilme postansiyelide olabilir
secim meselesi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 20 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
cevirebileceğimiz numara varsa ama aramak istemiyorsak

bole bi durumda sen arkadas yerine bi ekran bi klavye bi monitor bide kasayi tercih etmis oluyosun
1 tasla 3-5 kus vuruyosun dicemde garip kacicak demiyim :)
ama bu yinede senin asosyal oldugunu gostermez
istemedende olsa o telefon numarasini arayip konusabiliyosan asosyal degilsin.. bence tabi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 21 April 2003 00:10 tarihinde demiş ki:
kafam karisti sınıfta azımı bıçak acmaz yani konusmam etmem ...

o anlamda demedim yanlis anlasilma olmus
ders icinde konusmayanlardan bahsetmiyorum, senin konusmama sebebin belki dersi dinlemek
demek istedigim sinif icinde lak lak edenler sosyal konusmayanlar asosyal degil yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 21 April 2003 00:10 tarihinde demiş ki:
internet ortamında daha bi rahatım daha cok konusurum

herkesde boyledir

said:
ben neyim simdi?

sosyalsin

PS: daha oncede dedigim gibi bu benim dusuncem, bana gore sosyalsin ama baskasina gore asosyal olabilirsin.. en iyisi gidip bi pisikologa falan sor ben asosyalmiyim diye ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ehe, bu konular biraz karmaşık.
sessizlik ile asosyalliği karıştırmamak gerekir. az konuşurum, yeni insanlarla muhabbete girmeye çoğu vakit çekinirim belki ama yaşıtım birçok insana göre çok daha fazla gezer, tozarım. sosyal ortam diye sınıflandırılan ortamlara birçok yaşıtımdan daha çok girer, çıkarım. 3-4 farklı arkadaş grubum vardır ve tanıdığım insan çoktur. ama ben yine de yapım gereği sessiz ve sakinimdir. sınıfta bir köşede oturup sadece uyuklarım, çok gerekmedikçe konuşmam ve insanlarla iletişime girmekten kaçınırım. bunlara karşın dışarda çok vakit geçiririm. hatta yazın bir ara azıtmış ve haziran/temmuz aylarının yaklaşık üçte ikisini ev dışında geçirmiş, değişik mekanlarda sabahlamak durumunda kalmıştım. ama ben yine konuşmuyordum..

ehe, şimdi arkadaşlar işin bu çehresini de düşünün. hem sosysessiz ve sakinimdir. sınıfta bir köşede oturup sadece uyuklarım, çok gerekmedikçe konuşmam ve insanlarla iletişime girmekten kaçınırım. bunlara karşın dışarda çok vakit geçiririm. hatta yazın bir ara azıtmış ve haziran/temmuz aylarının yaklaşık üçte ikisini ev dışında geçirmiş, değişik mekanlarda sabahlamak durumunda kalmıştım. ama ben yine konuşmuyordum..

ehe, şimdi arkadaşlar işin bu çehresini de düşünün. hem sosyal hem sessiz ve iletişimden uzak biri olunabiliyor. kanımca ben bunun en açık örneğiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...