tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 sabahtan aksahama kadar internetten baska insanlarla oyun oynamak ama insan yuzu gormemek asosyallikmidir ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bazen yapacak daha iyi birşey olmaz[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 20 April 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Maalesef biraz öyle oluyo.Birazcık ara vermeni ve temiz hava almanı ve gerçek dünyaya dönmeni tavsiye ederim[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Örnek Ben muhaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 banada ornek.. bizimkiler kızıyor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 abi harbi ya tunca abi orc naptık biz yaa ben saat 2 den 9 a kadar online ım kafayıda yemedim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bende :) bizimkiler 30dk bile duramıyor ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 asosyalim arkadaşım gene koptum dünyadan bilgisayarı kaldıracam kaldıramıyorum[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hmm haftaiçi asosyal hafta sonu sonuna kadar sosyalim.hahahaa:D[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 yaz tatili gelsin siz asıl asosyali o zaman göreceksiniz,şimdilik okul falan bozuyo işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ha tabi yazın beni asosyal edebilen bişey yok o ayrı.Hep dışardayım evde zor bulursunuz yazın beni.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: elesso, 20 April 2003 21:47 tarihinde demiş ki: yaz tatili gelsin siz asıl asosyali o zaman göreceksiniz,şimdilik okul falan bozuyo işi puahah süper teşhis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Telefonu elinize alın eğer çevirebileceğiniz bir numara varsa asosyal deilsinizdir.. Bilgisayarla uraşmak bir hobi, onu eylenen kullanır. Bazen yapacak daha iyi birşey olmaz.. Biz asosyal deiliz şüpheye düşmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 cevirebileceğimiz numara varsa ama aramak istemiyorsak?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Aegean, 20 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki: cevirebileceğimiz numara varsa ama aramak istemiyorsak O zmn asosyal degil cimri oluyorsun :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sapına kadar öyleyim.Değişmenin yollarını arıyorum [Bu mesaj StarAdam tarafından 20 April 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: KHaRoN, 20 April 2003 22:55 tarihinde demiş ki: said: Aegean, 20 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki: cevirebileceğimiz numara varsa ama aramak istemiyorsak O zmn asosyal degil cimri oluyorsun :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall ehueh yok o anlamda demedim :-):D:-)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 benim bildigim asosyallik insanlarla iletisim kuramamak anlamina gelir arkadas bulamama, insanlarla konusamamak gibi sinifta en kenarda sessiz sessiz oturan kimseyle konusmayan kisilik asosyaldir yani butun gun evde oturup computer freak olanlar asosyal olmak zorunda degil, o kisilerde cikip disarda gezip tozabilme postansiyelide olabilir secim meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 kafam karisti sınıfta azımı bıçak acmaz yani konusmam etmem ama internet ortamında daha bi rahatım daha cok konusurum her haftasonu da her zamanki arkadaslarımla da dısarı cıkarım ben neyim simdi?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Aegean, 20 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki: cevirebileceğimiz numara varsa ama aramak istemiyorsak bole bi durumda sen arkadas yerine bi ekran bi klavye bi monitor bide kasayi tercih etmis oluyosun 1 tasla 3-5 kus vuruyosun dicemde garip kacicak demiyim :) ama bu yinede senin asosyal oldugunu gostermez istemedende olsa o telefon numarasini arayip konusabiliyosan asosyal degilsin.. bence tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Aegean, 21 April 2003 00:10 tarihinde demiş ki: kafam karisti sınıfta azımı bıçak acmaz yani konusmam etmem ... o anlamda demedim yanlis anlasilma olmus ders icinde konusmayanlardan bahsetmiyorum, senin konusmama sebebin belki dersi dinlemek demek istedigim sinif icinde lak lak edenler sosyal konusmayanlar asosyal degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Assassin doğru konuştu... Ayrıca senin her haftasonu aynı arkadaşlarla dolaşman asosyal olduğunu göstermez..O senin arkadaş seçimin. Asosyal demek o dolaşacak kişiyi bile bulamayan insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Aegean, 21 April 2003 00:10 tarihinde demiş ki: internet ortamında daha bi rahatım daha cok konusurum herkesde boyledir said: ben neyim simdi? sosyalsin PS: daha oncede dedigim gibi bu benim dusuncem, bana gore sosyalsin ama baskasina gore asosyal olabilirsin.. en iyisi gidip bi pisikologa falan sor ben asosyalmiyim diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ders te konusmam etmem değil o ciddi anlamda konusmam cuma günü max. 50 kelime sarfetmişimdir okulda mesela[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ehe, bu konular biraz karmaşık. sessizlik ile asosyalliği karıştırmamak gerekir. az konuşurum, yeni insanlarla muhabbete girmeye çoğu vakit çekinirim belki ama yaşıtım birçok insana göre çok daha fazla gezer, tozarım. sosyal ortam diye sınıflandırılan ortamlara birçok yaşıtımdan daha çok girer, çıkarım. 3-4 farklı arkadaş grubum vardır ve tanıdığım insan çoktur. ama ben yine de yapım gereği sessiz ve sakinimdir. sınıfta bir köşede oturup sadece uyuklarım, çok gerekmedikçe konuşmam ve insanlarla iletişime girmekten kaçınırım. bunlara karşın dışarda çok vakit geçiririm. hatta yazın bir ara azıtmış ve haziran/temmuz aylarının yaklaşık üçte ikisini ev dışında geçirmiş, değişik mekanlarda sabahlamak durumunda kalmıştım. ama ben yine konuşmuyordum.. ehe, şimdi arkadaşlar işin bu çehresini de düşünün. hem sosysessiz ve sakinimdir. sınıfta bir köşede oturup sadece uyuklarım, çok gerekmedikçe konuşmam ve insanlarla iletişime girmekten kaçınırım. bunlara karşın dışarda çok vakit geçiririm. hatta yazın bir ara azıtmış ve haziran/temmuz aylarının yaklaşık üçte ikisini ev dışında geçirmiş, değişik mekanlarda sabahlamak durumunda kalmıştım. ama ben yine konuşmuyordum.. ehe, şimdi arkadaşlar işin bu çehresini de düşünün. hem sosyal hem sessiz ve iletişimden uzak biri olunabiliyor. kanımca ben bunun en açık örneğiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar