Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY CEOsu'na,başkan vekiline, genel müdürüne ve yönetim kurulu üyelerine az önce gönderdiğim eposta...

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

akp otobusle oy vermeye goturse laf edersiniz ama.

aynı şey mi? insanlar gönüllü olarak 7 derece(nasıl bir rüzgar vardı o gün, en fazla 2-3 derece hissedilir o hava)de dağın başına Türkiye'nin dört bir yanından gelmişler gecenin bir yarısı, sabahın köründe...kmlerce yürüyorlar.

akp vatandaşın cebinden çıkan parayla otobüsleri dolduruyor.
buraya gelen otobüslerin önemli bir kısmı imece üsulü ile geliyor oraya, en az otobüsler kadar otomobilleriyle gelenler de vardı, filmde görüyorsunuzdur.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

milli değer diye rağbet ettiğiniz thy global alanda paraları götürürken milli işçilerinizin ebesini seviyor bu kadar duyarlıysanız ulusalcı kuruntuları bir kenara bırakıp halkınızın hakkı peşinde koşun çetin taş bey.

şimdi sen bunları eğlenmek adına yazıyorsun.
yalnız hayatında bir kez işçi eylemini desteklememiş, bir kez grev çadırındaki işçilere destekte bulunmamış, bir kez 1 mayıs gösterilerine katılmamış nice yurdum gencinin THY değilse sabancı, o da olmazsa Kudret Tuncel, Mehdi Shams, Hüseyin Yavuz Baran, Mihran Aksak Uysal ve Dilay Akın ortaklığı; o da olmazsa Lufthansa ortaklığı mı diyorsunuz? THY bu ülkenin çıkarttığı en büyük markalardan biridir. Son döneme kadar dünyanın en iyi pilotları tarafından kullanılan uçakları pekçokları için birincil tercih nedenidir(binlerce saat jet uçakları ile uçuş tecrübesi olan Türk Hava Kuvvetleri'nden emekli pilotların çalıştığı bir hava yoluydu THY kısa bir süre önceye kadar). THY'nin işten çıkarttığı göstericilere destek olmanın yolu THY ile uçmayıp protesto etmek değildir çünkü diyelim ki milyonlarca kişi NİRVANA'ya ulaştı ve ORTAK BİLİNÇ ile bunu yaptı. THY battı. O zaman o işten çıkarılmış olan THY çalışanları bunun için teşekkür mü edecek? Geri dönecek işlerini ellerinden alınca faydanız olamaz ki o insanlara.

Ayrıca benim kastettiğim hükümete muhalefet etmeyen CUMHURİYET gazetesinin dağıtılıp dağıtılmaması değil. Kaldı ki Cumhuriyet gazetesi sınırlı sayıda da olsa bulunabiliyor uçaklarda.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

milli değer diye rağbet ettiğiniz thy global alanda paraları götürürken milli işçilerinizin ebesini seviyor bu kadar duyarlıysanız ulusalcı kuruntuları bir kenara bırakıp halkınızın hakkı peşinde koşun çetin taş bey.

Bunu diyen sen acaba o yaptigin gezilere ne ile gidiyorsun? Yuruyerek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ben de baya THY ile uçuyorum ama görmedim hiç. Cuma uçuşum var, senin için bu konuyu araştıracağım sevgili çetintaş.

Cons said:

koskoca adam gelmiş forumda palavra sıkıyor bütün gün forumda

http://s9.postimg.org/rtfiuuc27/CAM00079.jpg

Sadece var mı yok mu onu göstermek için geldim.

Bana müsade.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

yav said:

Bunu diyen sen acaba o yaptigin gezilere ne ile gidiyorsun? Yuruyerek mi?

=)
thy'ye rağbet ettiğimi nerden çıkardın?
en ucuz en uygun tarihli bilet hangi firmadansa onu alırım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...