KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sayın Hamdi Topçu, Cemal Şanlı, Temel Kotil, İsmail Gerçek, Muzaffer Akpınar, Mehmet Büyükekşi ve Naci Ağbal. Sizler Türk Hava Yolları'nın (sırasıyla) Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Vekili, Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyelerisiniz. Ben işim nedeniyle sık sık yurtdışına seyahat eden bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Her zaman önceliğim Türk Hava Yolları. Daha pahalı olduğu durumlarda bile Türk Hava Yolları ile uçmayı her zaman tercih ediyorum. Nedeni sizler değilsiniz. Nedeni bu ülkenin, bu ulusun hava yolları firması olması ve bu zamana kadar ben dahil milyonlarca vatandaşın beyinlerinde ve kalplerinde "Türk Hava Yolları ülkemizin milli değeridir" bilincini yerleştiren sizlerden önceki o koltuklarda oturan insanlardır. Sizin yaptığınız Manchester Unitedlı, Barcelonalı, Messili, Kobe Bryantlı reklamlardan etkilenmemiz değildir. Hal böyle iken, daha önce defalarca dile getirilen bir gerçeği yeniden sizlere hatırlatmak ve bu konuda ki (eğer varsa) samimi cevabınızı öğrenmek isterim. Bu konuda bir cevap verirseniz bundan çok memnun olacağım ve bu cevabınızı da sosyal medyada paylaşacağıma söz veriyorum. Neden Türk Hava Yolları uçuşlarında dağıtılan gazeteler arasında Aydınlık, Sözcü, Yurt, Yeniçağ gazeteleri bulunmamaktadır? Neden Yeni Akit, Yeni Şafak, Star, Sabah, Zaman hem de bolca dağıtılırken; tamamının tiraj rakamları aynı zamanda bayi satışları olan(yani hatır gönül ilişkileri ile çeşitli kurum ve kuruluşlara bedava dağıtılan gazeteler gibi değiller) yukarıda isimlerini yazdığım gazeteleri dağıtmıyorsunuz? Siz Türk Hava Yollarısınız. Yani bu ülkedeki herkesin hava yolusunuz. İnsan ayrımı, ideoloji ayrımı yapmanız söz konusu olamaz. Yapıyorsanız o koltuklara layık insanlar değilsiniz demektir ve zaten hükümetlerin gelip geçici olduğunu, o koltukların da gelip geçici olduğunu bilecek yaşlara, kariyerlere ve zekaya sahip insanlarsınız. Öyleyse lütfen yukarıda adlarını saydığım gazetelerin neden Türk Hava Yolları uçuşlarında bizlere yani yolculara dağıtılmadığını bana açıklar mısınız? Sizlerden en az birinizin cevabını sabır ve merakla bekliyor olacağım. Hepinize saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi e posta yollamamış error vermiş tekrar dene istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 said: THY'nin Sözcü gibi bazı gazeteleri uçağa alınmamasına yönelik eleştirilerle ilgili Topçu 'Gazete olarak kabul ettiğimiz her gazeteyi uçağa alıyoruz, gazete kabul etmediklerimi almıyoruz, bu takdir şirket yönetimine aittir" dedi. böyle bi adamlar! çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 zaman gazetesini bırakmadıkları delik yok zaten adamlar buldukları her kapı altına sıkıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sayın kuddusimavra şirketimize duyduğunuz ilgi ve alakadan ötürü onurlandığımızı bildirmekle söze başlamanın en doğrusu olacağını düşündük. lakin endişelerinizin nedeninin bağlı bulunduğunuz çağdaşlığını yitirmiş ideolojiden ötürü olduğunu söylemek zorundayım. bildiğiniz üzere türkiye, dünyanın büyük bölümüyle birlikte bir değişim sürecinde. bu süreç sizin duygusal bağlılığınızın olduğu ideolojinin değişmesi veya en azından baskıcı, sorgulanamaz olması gibi özelliklerinden ödün vermesini gerektirecek yönünde gelişiyor. sizin ve sizin gibi kemalist şovalyelerin bunu engellemesi pek olası değil. bu değişimin neden başladığı veya niye bu yönde seyrettiği hakkında az da olsa fikir sahibi olsam da buraya yazmam gerektiğini düşünmüyorum. şu kadarını söylemeliyim; artık geleneksel dinci, görece özgürlükçü, halkın değerlerine görece daha fazla saygılı bir düzeni, egemenler güçler türkiye için daha uygun görüyor. evet evet türkiye kukla bir devlet ama bu yeni değil çok uzun zamandır böyle. biz de bir ticari kuruluşuz ve sizin gibi eski düzene büyük bir sadakatimiz söz konusu değil. bu yüzden kolayımıza gelecek şekilde yapıyoruz her işi ve para kazanıyoruz. kazanmayalım mı ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 şunun üzerine terliğimi kontrol ettim, ne ara gelip bıraktınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kullanmayın thy larını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hadi zaman gazetesini anlarım mizanpajından ödül aldı fln da.. yeni akit ne lan yuh savunulacak tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Benim tanıdığım çetin taş gider KEMAL HAVAYOLLARI'nı kurar, sadece sözcü ve yeni çağ dağıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 albay emeklisi kuddusimavra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 antikemalist olmak çok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Çetin Bey'i yakın zamanda inşallah apartman yöneticisi olarak göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 adam haklı yalnız. ben olsam en yüksek 5 tirajlı gazeteyi dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yani mantıklı olan o da, yukarda da söylendiği gibi adamlar para kazanmaya çalışıyor asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Zaman vs gazeteler bedava iken paraylan Sozcu vs alip mi dagitsinlar yolcuya? Memleketin parasini kivira zivira mi harcasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.medyatava.com/tiraj/31.03.2013 sözcnün hakkını yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Sadece sozcunun degil.aydinlik,sozcu,yurt,yenicag sadece bayi satisi olan gazeteler.zaman,yeni safak,yeni akit,star,sabah bayi satislari medyatavada gorunenin 5te 1i kadar.yani tiraj ayri sey,bayi satisi ayri sey.devlet dairelerine bedava dagitilan yuzbinlerce zaman ve cemaat uyelerine zorla uye yaptirilarak verilen yuzbinlerce zaman ve diger gazetelerin tirajlari tabii ki sisik. Gercek satis rakamlarini bulun internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 www.yaysat.com.tr den zaman gazetesi gercegini ogrenebilirsiniz. Aydinlik,yurt ve yenicag listede yok.dagitan sirket farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 düşünsenize businessda sözcü okuyan bi adam gordugunuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 biznısta sözcü okuyan adamı uçak inene kadar bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 patron dediğin çıkarır ipad'ini ordan okur gazetesini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 diğer uçuşunu ekonomide yapmak zorunda kalır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 off bi saattir umut sarıkayanın şirketine genel muduru sozcuye verdiği ilan ile işe alan patronun dramı temalı karikaturunu arıyorum asdffdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar