Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gündeme bomba gibi düşüyor.

Head

Öne çıkan mesajlar

iyi de +40 milyon ekleyince yine adsl den pahalı oluyor ben mi yanlış anlıyorum yoksa sadece 15 milyon inip adsl in hala daha ucuz olmasına mı seviniosunuz ?

ne utv sitesinde bişey yazıyor ne de mail gelmemiş bana bu konuda
doğru olsa bile dediğim gibi +40 larsak adsl daha ucuz..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

o fiyat tarifesi kablonet (aracı kurum) in ağustos ayından beri almadığı internet bağlantısnınn haricinde kablo bakım ücreti ile alkalı. yani her halikarda 64 için 36 milyon u türk telekom a ödeyeceksiniz.

ultratv kablo bakım ücretini 15 milyona çekti. (mail ile bildirdile kullanıcılarına)

ve asıl olay ise kablo internet erişimi fiyatlarının (türk telekoma ödediğimi para) adls fiyatları ile eşitlenecek olmasıdır. sitesini kırk yılda bir update eden ultratv bile bu olayı duyurmak için sitesini update etmiştir. fiyat tarifleri şu anda onay beklemktedir eğer onaylanırsa ne 64 kalcaktır ne de 128.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

onaylanması muhtemel
çünkü onaylanmaması durumda ara hizmet sağlayan sağlayıcıların haksız rekabet yasasına göre dava açma hakkı olur

çünkü adsl de kablo gibi taşeron hizmet kurumları yok her şey tt ye bağlı ve bu aynızamanda tekelciliğie girer

tt dava açılmasını gfgöze alırmı almazmı bunu da bilemeyiz ama büyük ihtimal başını ağrıtmamak için kabul eder[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

türk telekom adsl e yatırım yaptı ve kar bekliyor (her zaman ki gibi bizi soyuyorlar ama) isteseler kablonete de aynı şeyleri yaparlar ama yapmak istemiyorlar önce herkez adsl alsın sonra kabloyu da düzeltiriz mantığınalar. Bu taktikle bir çok kablo kullanıcsını dsl e geçrimeyi başardılar.

ama rekabet kurulu diye bir şey var eninde sonudna fiyatları ve şartları eşitleyecekler...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Bu fiyatlar, kablo bağlantı fiyatı yerine sakın hizmet bedeli olmasın? Yani bağlantı bedelinin üzerine eklenen rakam. Zira mail'de böyle diyordu.

Kablonun, ADSL'den daha ucuz olmasına pek imkan yok arkadaşlar.

Boşuna galeyane geldiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui
[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 26 Kasım 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şuan adsl var oyun oynamadiğim için memnunum. Online oyun oynadiğim zamanlarda kablo vardi onun için hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum. Oyun oynamak için hangisi daha iyidir?

P.S: Konuyu biraz sapittim galba :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

kablo fiyatlarını dsl ile eşitleme olayı hala telekominikasyon kurumunda onay beklemektedir. Önceden de söylediğim gibi bu kararı daha erkende çıkartabilirlerdi ama herkez dsl alsın diye böle çirkin bir yola başurmuşlardır.

tavsiyem telekominikasyon kurmuna bolca mail atalım. [email protected] yada [email protected] ye mail atabalirsiniz.
telefonuları ise
(312) 550 50 95
(312) 550 52 00

Faks : (312) 550 51 45[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben adls imden memnunum normalde 49 kaat vermem gerekiyo bana gelen fatura paso 44 kaat 5 kaat da bana kalıyo .. Oldukçada hızlıyım[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

telekoma verilen para dahil mi ?

bi de şey dicem o 5-10 fazla verelim kablo olsun mantığı hız yükseldikçe anlamını yitiriyor çünkü fark artıyor
mesela yukarıdaki örneğe göre 119m kablo 99m adsl fiyatı 512 için
mesela ben zorlasam 100 çıkar ama 120 çıkmaz :D.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi biri bana detayla anlatabilirmi su davayi? 256 adsl e basvurdum hemen geri cekeyim sakat yoldaysam... Ben 256 adsl e 49 milyon vericem ayda...peki 256 kablo nun aylik fiyati nedir? ve teknik olarak karsilastirirsaniz iyi olucak? birisi 256 adsl in pingleri 300 filan demis ama dial up la da 300 ping aliniyor.. Sonuc olarak 256 k baglanti alicam ve oyunda oynayacagim dl da yapacagim? sonuc?[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...