arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iyi de +40 milyon ekleyince yine adsl den pahalı oluyor ben mi yanlış anlıyorum yoksa sadece 15 milyon inip adsl in hala daha ucuz olmasına mı seviniosunuz ? ne utv sitesinde bişey yazıyor ne de mail gelmemiş bana bu konuda doğru olsa bile dediğim gibi +40 larsak adsl daha ucuz..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o fiyat tarifesi kablonet (aracı kurum) in ağustos ayından beri almadığı internet bağlantısnınn haricinde kablo bakım ücreti ile alkalı. yani her halikarda 64 için 36 milyon u türk telekom a ödeyeceksiniz. ultratv kablo bakım ücretini 15 milyona çekti. (mail ile bildirdile kullanıcılarına) ve asıl olay ise kablo internet erişimi fiyatlarının (türk telekoma ödediğimi para) adls fiyatları ile eşitlenecek olmasıdır. sitesini kırk yılda bir update eden ultratv bile bu olayı duyurmak için sitesini update etmiştir. fiyat tarifleri şu anda onay beklemktedir eğer onaylanırsa ne 64 kalcaktır ne de 128.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kablodan bir cacik olmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 onaylanması muhtemel çünkü onaylanmaması durumda ara hizmet sağlayan sağlayıcıların haksız rekabet yasasına göre dava açma hakkı olur çünkü adsl de kablo gibi taşeron hizmet kurumları yok her şey tt ye bağlı ve bu aynızamanda tekelciliğie girer tt dava açılmasını gfgöze alırmı almazmı bunu da bilemeyiz ama büyük ihtimal başını ağrıtmamak için kabul eder[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11340 burda indirim hakkında bir yazı var.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: huun, 26 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: kablodan bir cacik olmaz . Ciddi misin?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 türk telekom adsl e yatırım yaptı ve kar bekliyor (her zaman ki gibi bizi soyuyorlar ama) isteseler kablonete de aynı şeyleri yaparlar ama yapmak istemiyorlar önce herkez adsl alsın sonra kabloyu da düzeltiriz mantığınalar. Bu taktikle bir çok kablo kullanıcsını dsl e geçrimeyi başardılar. ama rekabet kurulu diye bir şey var eninde sonudna fiyatları ve şartları eşitleyecekler...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu arada adsl upload ve ping konusun da gerçekten dandirik türkiyedeki serverlarda bile ben 128 bağlantı ile 30-40 arası ping alırken adsl 256 300 lerde ping alıyor ama dersin ki "ben oyun oynamayacağım" o zaman sorun yok[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ne zamandan itibaren geçerli bu şen haber?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu fiyatlar, kablo bağlantı fiyatı yerine sakın hizmet bedeli olmasın? Yani bağlantı bedelinin üzerine eklenen rakam. Zira mail'de böyle diyordu. Kablonun, ADSL'den daha ucuz olmasına pek imkan yok arkadaşlar. Boşuna galeyane geldiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 26 Kasım 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 quinin dediği doğru geldi bana.. sonuçta hala telekomdan indirim yapılmasını bekliyorduk galiba[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ucuz olmasına gerek yok aralarında 5-10 milyon fgark olsun :) yani zatren şimdi tt işleri ağıran alıyor.. ama yakında fiyatlar ünecek buna şüpheniz olmasın sadece zaman meselesi[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Arkadaşlar şuan adsl var oyun oynamadiğim için memnunum. Online oyun oynadiğim zamanlarda kablo vardi onun için hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum. Oyun oynamak için hangisi daha iyidir? P.S: Konuyu biraz sapittim galba :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kablo fiyatlarını dsl ile eşitleme olayı hala telekominikasyon kurumunda onay beklemektedir. Önceden de söylediğim gibi bu kararı daha erkende çıkartabilirlerdi ama herkez dsl alsın diye böle çirkin bir yola başurmuşlardır. tavsiyem telekominikasyon kurmuna bolca mail atalım. [email protected] yada [email protected] ye mail atabalirsiniz. telefonuları ise (312) 550 50 95 (312) 550 52 00 Faks : (312) 550 51 45[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aradim az once 15m hizmet bedeli 98m 512 cable[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla ben adls imden memnunum normalde 49 kaat vermem gerekiyo bana gelen fatura paso 44 kaat 5 kaat da bana kalıyo .. Oldukçada hızlıyım[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 telekoma verilen para dahil mi ? bi de şey dicem o 5-10 fazla verelim kablo olsun mantığı hız yükseldikçe anlamını yitiriyor çünkü fark artıyor mesela yukarıdaki örneğe göre 119m kablo 99m adsl fiyatı 512 için mesela ben zorlasam 100 çıkar ama 120 çıkmaz :D.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Simdi biri bana detayla anlatabilirmi su davayi? 256 adsl e basvurdum hemen geri cekeyim sakat yoldaysam... Ben 256 adsl e 49 milyon vericem ayda...peki 256 kablo nun aylik fiyati nedir? ve teknik olarak karsilastirirsaniz iyi olucak? birisi 256 adsl in pingleri 300 filan demis ama dial up la da 300 ping aliniyor.. Sonuc olarak 256 k baglanti alicam ve oyunda oynayacagim dl da yapacagim? sonuc?[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben daha önce bir ilanda okumuştum olucak diye.. Olmuş galiba.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kablodan adsle geçtim 256k adsl aldım sora 128lerin hepsi 256 oldu iki yerden de girdi para ama 49 değik 44 mil veriyorum 256k adsle daha bugun yatırdım parasını 5mil de cep harçlığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar