geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet bakıyorum kimi yetkililer devamsızlıktan kalıcak ama haberleri yok:) Uzun zamandır uğradıklarını da sanmıyorum. Mesela emaleth edi nefr wastiee dark-dr ve hatırlayamadıklarım.. nerde şimdi bunlar özlüyoruz ama :([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bi kaç zıpdıkçı çıksada laf soksak diye hazır kıta beklediklerine eminim :P Hala burda olduklarından şüphen varsa biraz saçmala,yörünge dışında anlarsın durumu :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 invis onlar[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 en son böyle bir girişim yapıldığında yıllardır görünmeyen bir admin çat diye cevabı yapıştırmıştı :) yani kısacası yazmayan ama okuyan kitleyi oluşturanlar var aralarında. Ha ama sanırım gerçek hayatta iş yoğunluğu yüzündende uğrayamayanlar var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Biri çıkar şimdi Gözüm üzerinizde der anlarsın durum :D[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Dur bakıyım editlemezsen bu post'undan dolayı alıcaklar mı seni yörünge dışına :) Arada bir burdayım desinler o yeter.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dark-dr'ın mesajlarını görebilirsiniz osi bölümünde wastiee'nin de mesajını görmüştüm dündü sanırım windshade in konusunda. yavaş yokla bence bu arada hehe.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya direkt olarak tarama yaptırmadım. Ya edi emaleth nefr?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: arcane, 26 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki: yavaş yokla bence bu arada hehe. ahuahuah süper :D[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mandooo, 26 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: said: arcane, 26 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki: yavaş yokla bence bu arada hehe. ahuahuah süper :D İyi.. tencere-kapak.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nefir efendi icq'da da yok uzundur, özletti kendini :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 tencereyi bilmem de kapak kısmı yerinde bi tabir oldu zira yoklayan adama sormazlar mı sen neredeydin diye.. nefr efendi yi sözlükte entrylerimizle yaşatıyoruz :lol: en son 10 kasımda falan gözükmüş, bu aralar geri gelirmiş öyle diyorlar ne kadar doğrudur bilemicem.kaynağım gizli :P.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 edi hanım iş güç derdinde arada internete teşrif ediyorlar emaleth hanım da muhtemelen yine yurt dışıdna bir yerlerde[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 :) özledik ama hayırsızlar bir post atarlar arada bir dimi ama.. ema aplanın işi de iş.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 1kaç hafta önce şahsen şahit oldum nefr efendi hayatta :P forumda da çıkar ortaya eninde sonunda[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar