Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoklama var!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bakıyorum kimi yetkililer devamsızlıktan kalıcak ama haberleri yok:) Uzun zamandır uğradıklarını da sanmıyorum. Mesela
emaleth
edi
nefr
wastiee
dark-dr

ve hatırlayamadıklarım..
nerde şimdi bunlar özlüyoruz ama :([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
Bi kaç zıpdıkçı çıksada laf soksak diye hazır kıta beklediklerine eminim :P
Hala burda olduklarından şüphen varsa biraz saçmala,yörünge dışında anlarsın durumu :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mesaj tarihi:
en son böyle bir girişim yapıldığında yıllardır görünmeyen bir admin çat diye cevabı yapıştırmıştı :) yani kısacası yazmayan ama okuyan kitleyi oluşturanlar var aralarında. Ha ama sanırım gerçek hayatta iş yoğunluğu yüzündende uğrayamayanlar var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Biri çıkar şimdi Gözüm üzerinizde der anlarsın durum :D[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
Dur bakıyım editlemezsen bu post'undan dolayı alıcaklar mı seni yörünge dışına :)
Arada bir burdayım desinler o yeter.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
dark-dr'ın mesajlarını görebilirsiniz osi bölümünde
wastiee'nin de mesajını görmüştüm dündü sanırım windshade in konusunda.

yavaş yokla bence bu arada hehe.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 26 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
yavaş yokla bence bu arada hehe.

ahuahuah süper :D[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 26 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
said:
arcane, 26 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
yavaş yokla bence bu arada hehe.

ahuahuah süper :D

İyi.. tencere-kapak.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
nefir efendi icq'da da yok uzundur, özletti kendini :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
tencereyi bilmem de kapak kısmı yerinde bi tabir oldu zira yoklayan adama sormazlar mı sen neredeydin diye..

nefr efendi yi sözlükte entrylerimizle yaşatıyoruz :lol:
en son 10 kasımda falan gözükmüş, bu aralar geri gelirmiş öyle diyorlar ne kadar doğrudur bilemicem.kaynağım gizli :P.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
  • Yeni Oluştur...