Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Vallaha gaza geldim durduk yerde Bayağıdır gitar çalıyorum son 2 senedir ellememiş olsam da ama ne çok geliştirebildim ne de penasız gitar çaldım. Şimdi artık yaş da inceden geçti, kendi çapımda akustik gitarımı çalayım takılayım istiyorum. ancak parmakla çalmayı bilmiyorum. Derse falan da gidecek zamanım yok, bu konuda kitap, kaynak, video falan önerebilir misiniz? En iyisi kitap olur tabii. Yani hangi parmakla hangi tele vurduğumu bile bilmiyorum, arpej marjep nereye. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.dr.com.tr/Kitap/Gitar-for-Dummies-Meraklisina/Mark-Philips/Sanat-Tasarim/Muzik/urunno=0000000273310 türkçe kaynak. geçenlerde görmüştüm belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Berklee nin jazz gitar methodunu bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar