Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antisosyal Ruhlar

BreckerBro

Öne çıkan mesajlar

Piknik yok dev gibi ateşler var.... Kupalardan şaraplar var, kostumu boşverin tamam. (ben en azından bi pelerin yaparım kendime)

Bu arada zamanlaması tabi ki önemli hadi şimdi gidiyoruz demiyorum ki, çoğunluğa uymalı zamanlama...ve Hava durumunu da dikkate almalı. BU hafta sonu Antalya 20 derece, ama hepimiz için imkansız olur bu heralde. Yine de Antalya bu mutlaka nispeten sıcak olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogan-slx, 05 February 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
Ya heralde buranın müdavimleri arasında kimse çıkıp eve antisosyaliz demez. Ama şunu söyleleyeyim buranın adminlerinden tutun tüm userları hepsi ama hepsi antisosyal bence..(müdavimlerden bahsediyorum.. hepimizin gördüğü tanıdığı insanlar olanlar)

Nickname: dogan-slx | Kayıt: 01/13/04

hrmm
daha 1 ayini doldurmamissin burda, topic i acan kisnin balonu yerinde duruyo ona hic bisi diyemiyorum. Oturup bizim hakkimizda yargiya varabiliyorsunuz? Antisosyal, asosyal diyebiliyorsunuz.

Komiksiniz, size sadece gulebiliyorum.[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
said:
BreckerBro, 05 Şubat 2004 12:47 tarihinde demiş ki:
Biz ki delice oyunlar oynayıp, sitelerde kendimizi günlerce kaybeden o sevgili insanlar. Normal insanlarla konuşmayı beceremeyip bizim gibilerle susmak nedir bilmeyenler.

Bize antisosyal dienlere ders olucak bi kac gezinti tozuntu planlayamazmıyız.

antisosyal ne yaw o sakın asosyal olmasın :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...