BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Piknik yok dev gibi ateşler var.... Kupalardan şaraplar var, kostumu boşverin tamam. (ben en azından bi pelerin yaparım kendime) Bu arada zamanlaması tabi ki önemli hadi şimdi gidiyoruz demiyorum ki, çoğunluğa uymalı zamanlama...ve Hava durumunu da dikkate almalı. BU hafta sonu Antalya 20 derece, ama hepimiz için imkansız olur bu heralde. Yine de Antalya bu mutlaka nispeten sıcak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 topluca pikniğa gidelim.....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: dogan-slx, 05 February 2004 15:52 tarihinde demiş ki: Ya heralde buranın müdavimleri arasında kimse çıkıp eve antisosyaliz demez. Ama şunu söyleleyeyim buranın adminlerinden tutun tüm userları hepsi ama hepsi antisosyal bence..(müdavimlerden bahsediyorum.. hepimizin gördüğü tanıdığı insanlar olanlar) Nickname: dogan-slx | Kayıt: 01/13/04 hrmm daha 1 ayini doldurmamissin burda, topic i acan kisnin balonu yerinde duruyo ona hic bisi diyemiyorum. Oturup bizim hakkimizda yargiya varabiliyorsunuz? Antisosyal, asosyal diyebiliyorsunuz. Komiksiniz, size sadece gulebiliyorum.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: BreckerBro, 05 Şubat 2004 12:47 tarihinde demiş ki: Biz ki delice oyunlar oynayıp, sitelerde kendimizi günlerce kaybeden o sevgili insanlar. Normal insanlarla konuşmayı beceremeyip bizim gibilerle susmak nedir bilmeyenler. Bize antisosyal dienlere ders olucak bi kac gezinti tozuntu planlayamazmıyız. antisosyal ne yaw o sakın asosyal olmasın :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar