Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Antalyada...Kemerden sonra...ünlü ağaç evleri duymadınmı?? orası işte .. [Bu mesaj Elcia tarafından 05 February 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bi koluma hera'yı bi koluma afrodit'i alır salına salına gezerim.. bi elimde çirkef bi elimde güzeller güzeli olympos'ta bi mağaraya sığınıp :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Zeus u da görürüz. Lol[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Olymposta Zeus die bi yer var ve sahibide beya uzun sakallı bi tip...evet görebilirsiniz...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yazın yazın , şimdi siz gidersiniz ben gelemem kıskanırım falan olmaz o yüzden . Yazın gideriz , zaten koomtanım elcia nın bana beyti borçu da vardı onu yeriz ( yani ben yerim siz izlersiniz )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hayda.... antalyaya nasil gidelimya...[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sevgili ELCIA.... Sen Olympos konusunda baya bi tecrübelisin sanırım :) Ağaç evlerinde kalıp, orman içine şööle en azılısından FRP oynamaya gitsek nekkadar şahane olmazmıydı. Doğa aşığı olmayanlar zaten lanetli diillermi... Lüfen uzak kalsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 onu bunu bilmem, Hades'in kopegiyim...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 asosyal dıyınce aklıma absolut gelıyor bı espırısı vardı onun.. bırde ne alaka asosyallıkle lol[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 gideriz de yazın şimdi beni kıskandırtmayın diyorum , yazın toplayın ahaliyi gidelim hatta ayvalığa gidelim denizde frp oynarız deniz elfleri falan da olur daha güzel[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Antalyaya genellikle otobüsle gidiliyo ama sen uçakla da gidebilirsin... :=) Yeterli kalabalığı yapalım ben ayarlarım otobus felan... Yakında bi topic acıcam OLIMPOS'TA FRP die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 BreckerBro kesinlikle şu dönemde harika olur orası...sakindir..yazın oranında tadını kaçırdılar eskiden böyle deildi...ama yazında Sundance gidebiliriz..herkezide almıyolar...şu an için benimde gelme şansım yok...ama ilk fırsatta harika olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yahu oturun oturduğunuz yere... ne olimposu ya... bu havada, bu dar zamanda.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yazın gideriz , ben çekerim sizi ( yok ya )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Aslında sağlam oyun yazarı bylunsa vakit olsada ormanın içinde harbi harbi oynasak...real time olsa ...müthiş olur kalıntıların arasında...ama ööle 3-4- saat deil.3-4 gün...hiç başka bişey karışmadan ormanda hayatta kalsak savaşsak...ahh nerdeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sonra delirdiler diye bizi bakırköye yatırırlar[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hehehe... Sundance mi... bizim ki gibi antisosyal (kendim için söölüyorum, alınmasın kimse) bi çapulcu sürüsünü kesinlikle almazlar oraya... Ki Olimpos'ta şu sıralar bomboş olduğuiçin aynı huzuru yakalarız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben sağlam bi oyun bulurum ve sağlam bi DM... boolece bulunduumuz mekana uyarlar o zaten senaryoyu... He deyin kostüm bile yaptırırım valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Açıkcası paticik hafta içi günlerinde en sosyal olduğum an :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sevgili absolut biz bu geziyi yapalım sosyalligin ne demek oldugunu her birimiz dibine kadar idrak ederiz. Ama paticik saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yani aklında böyle bi gezi vardı kılıf uydurdun...... he[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Kostümmüüü...harika olur ama dediim gibi şu anda imkansız...iş güçh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bence toplanalım , bi GM Chef yeter zaten gerisini boşver , o yaksın mangalı , iki de bard bulalım bir de dansöz , tamam yeter daha ne olsun sabaha kadar cümbüş[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Piknie gitmek isteyenler ayrıca gidebilirler!!!!:yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok ya ne pikniği Frp oyanacaz , daha bundan güzel frp mi olur bardlar , chefler bilmemne ohoo daha ne olsun[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar