Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antisosyal Ruhlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antalyada...Kemerden sonra...ünlü ağaç evleri duymadınmı??

orası işte ..

[Bu mesaj Elcia tarafından 05 February 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi koluma hera'yı bi koluma afrodit'i alır salına salına gezerim.. bi elimde çirkef bi elimde güzeller güzeli

olympos'ta bi mağaraya sığınıp :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
Sevgili ELCIA.... Sen Olympos konusunda baya bi tecrübelisin sanırım :)

Ağaç evlerinde kalıp, orman içine şööle en azılısından FRP oynamaya gitsek nekkadar şahane olmazmıydı.

Doğa aşığı olmayanlar zaten lanetli diillermi... Lüfen uzak kalsınlar
Mesaj tarihi:
Antalyaya genellikle otobüsle gidiliyo ama sen uçakla da gidebilirsin... :=)

Yeterli kalabalığı yapalım ben ayarlarım otobus felan... Yakında bi topic acıcam OLIMPOS'TA FRP die
Mesaj tarihi:
BreckerBro kesinlikle şu dönemde harika olur orası...sakindir..yazın oranında tadını kaçırdılar eskiden böyle deildi...ama yazında Sundance gidebiliriz..herkezide almıyolar...şu an için benimde gelme şansım yok...ama ilk fırsatta harika olur..
Mesaj tarihi:
Aslında sağlam oyun yazarı bylunsa vakit olsada ormanın içinde harbi harbi oynasak...real time olsa ...müthiş olur kalıntıların arasında...ama ööle 3-4- saat deil.3-4 gün...hiç başka bişey karışmadan ormanda hayatta kalsak savaşsak...ahh nerdeeee.
Mesaj tarihi:
Hehehe...

Sundance mi... bizim ki gibi antisosyal (kendim için söölüyorum, alınmasın kimse) bi çapulcu sürüsünü kesinlikle almazlar oraya... Ki Olimpos'ta şu sıralar bomboş olduğuiçin aynı huzuru yakalarız sanırım.
  • Yeni Oluştur...