Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya bi futbolcu vardı argentina'lı kıas boylu forvet.1 2 sene önce barcelona2da oynuyodu (forvet) ismini unttum bilen varmı saviolamıydı nydi ?!?!?![signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 saviola,riquelme? saviola ise şu an monacoda.riquelmeyi bilmiorum nerde şu an.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 aklima muzik bolumundeki ''Bir sarki'' isimli topicler geldi :) ayrica savioladir saviola[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 saolun[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: -Kobe-, 23 Kasım 2004 13:37 tarihinde demiş ki: riquelmeyi bilmiorum nerde şu an. villereal de[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Saviola oyle unutulacak bır adam mı..? ayrıca hakkaten topıc cok sacma ıdı tepkımı gostermeden edemıcem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Gothic_Angel = Saviola'nın adını unutan adam. Ayıp be ayıp! Adam şu anda çok iyi gidiyor valla ama barçada iş yapamazdı zaten şu an tam formunda çok beğenerek izliyorum aimarın bir numara küçüğü gibi.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Enteresan yorumlar Aimar XL Saviola L !?!?!?[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 walla tv den gözüken bedenleri aynı adamların nerdeyse large dan kasıt başkaysan bilemem :D[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 okan buruk XS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: -DoruK-, 24 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Gothic_Angel = Saviola'nın adını unutan adam. Ayıp be ayıp! Adam şu anda çok iyi gidiyor valla ama barçada iş yapamazdı zaten şu an tam formunda çok beğenerek izliyorum aimarın bir numara küçüğü gibi. sana ayıp ismini unuttum cokmu büyük ayıp etmişim ay tüüüh cok pardon ... gidin abicim biraz büyuüyün gelin[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 alex hepsine basar[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 alex i de gördük..ne olduğunu...ayağına top gelişrse koşuyo yoksa hiç koştuğunu görmedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Dorsia, 25 Kasım 2004 04:38 tarihinde demiş ki: aimar AMC saviola SC değil mi abi mevkiler farklı yani nasıl 1 numara küçüğü anlayamadım pardon tekniklerinden bahsettim. Gothic sana yaptığım bir espriydi ama sanırım senin bir yaş kompleksin var kaç yaşındaysan söyle buradaki olgun insanlar yaşa önem vermez dışlanmazsın merak etme. Sanırım anlama kıtlığı başlamış buralarda..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: david_beckham, 25 Kasım 2004 18:17 tarihinde demiş ki: alex i de gördük..ne olduğunu...ayağına top gelişrse koşuyo yoksa hiç koştuğunu görmedim.... adam daha ne yapsın ya alala sizde.ko$up topmu alcak?adamın gorevi pas yapmak.adamda mükemmel adam yani aldıgı cogu topu değerlendirebilen bir adam.Siz bi hata yaptı die adama neler diosunuz 1 hata yüzünden bu adam futbol oynamasını bile bilmior diyenler var.Alex gerçekten çok kaliteli bir futbolcu.[signature][hline]Ben demişimki: anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar