Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi futbolcu

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

saviola,riquelme? saviola ise şu an monacoda.riquelmeyi bilmiorum nerde şu an.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

Gothic_Angel = Saviola'nın adını unutan adam. Ayıp be ayıp!

Adam şu anda çok iyi gidiyor valla ama barçada iş yapamazdı zaten şu an tam formunda çok beğenerek izliyorum aimarın bir numara küçüğü gibi.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 24 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
Gothic_Angel = Saviola'nın adını unutan adam. Ayıp be ayıp!

Adam şu anda çok iyi gidiyor valla ama barçada iş yapamazdı zaten şu an tam formunda çok beğenerek izliyorum aimarın bir numara küçüğü gibi.

sana ayıp ismini unuttum cokmu büyük ayıp etmişim ay tüüüh cok pardon ...

gidin abicim biraz büyuüyün gelin[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 25 Kasım 2004 04:38 tarihinde demiş ki:
aimar AMC saviola SC değil mi abi mevkiler farklı yani nasıl 1 numara küçüğü anlayamadım pardon

tekniklerinden bahsettim.

Gothic sana yaptığım bir espriydi ama sanırım senin bir yaş kompleksin var kaç yaşındaysan söyle buradaki olgun insanlar yaşa önem vermez dışlanmazsın merak etme. Sanırım anlama kıtlığı başlamış buralarda..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
david_beckham, 25 Kasım 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
alex i de gördük..ne olduğunu...ayağına top gelişrse koşuyo yoksa hiç koştuğunu görmedim....

adam daha ne yapsın ya alala sizde.ko$up topmu alcak?adamın gorevi pas yapmak.adamda mükemmel adam yani aldıgı cogu topu değerlendirebilen bir adam.Siz bi hata yaptı die adama neler diosunuz 1 hata yüzünden bu adam futbol oynamasını bile bilmior diyenler var.Alex gerçekten çok kaliteli bir futbolcu.[signature][hline]Ben demişimki:
anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...