Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

curve

zaidral

Öne çıkan mesajlar

100'den 0'a kadar çok düzenli dağıldıysa ve hocan normal bir insansa B'li Bişiler alırsın.

ama 75'le tap(top yazcam yanlış anlaşılacak)'san ve hocan normal bi insansa A alırsın.

diyelimki 75'le ikincisin ama hocan odun biraz.kaşıntısı var ben bi kişiye A veririm diyo orda B+ alırsın.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

eğri bence iyi bir olaydır mesela zor bir dersten AA almak eğri olmadan çok zordur çünkü 90ın üzeri getirmen gerekir ki bu feci kasar ama eğri olduğu zaman zor derslerde daha adaletli kolay derslerde ise daha adaletsiz bir sistem ile karşı karşıya kalırsın diye düşünüyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

o olay standart sapmaya bağlı..mesela
curve 50 standart sapma 10 diyelim
+5 -5
45 alan D+ ya da c- alıyor(tam bilmiyorum)
55 alan c+ ya da b- alıyor..
yanı zor bır dersten iyi not almak kolay kolay bir dersten iyi not almak zor..
misal:
diyelim ders cok kolay ve curve var..
sınav oldu herkes 70 90 aldı..Standart sapmada 15 olsun boylece kimse a alamaz :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

[Bu mesaj Suark tarafından 26 Kasım 2004 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok berbat bir sistem bu ya istersen kas 90 küsür al sınıfın tamamı 100 aldımı sınıfta kalıyosun ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 26 Kasım 2004 09:28 tarihinde demiş ki:
ya çok berbat bir sistem bu ya istersen kas 90 küsür al sınıfın tamamı 100 aldımı sınıfta kalıyosun ya

herkesin 100 aldigi sinava kasmissan ve HERKES 100 alirken sen 90 almissan, mustahaktir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

normalde olmasi gereken sudur: sinifin en yuksek notlairni alan ilk ~%5 - ~%7 aa alir, sonraki ~%7 - ~%9 ba, sonraki ~%9 - ~%11 bb... ve boyle gider. ki zorluk seviyesi iyi ayarlanmis bir sinavda bu 90 ustune aa ya denk gelir ki bu zaten klasik katalog oluyo. hocalarda genel olarak not dagitimini buna gore yaparlar. eger sinifiniz cok iyiyse, curve e cb hatta bb bile dusebilir. bu notlarin genel olarak cok yuksek oldugu anlamina gelir. boyle durumlar aa'ya oynayanlarin isine gelmez tabii :)

edit: oranlari yanlis yazmisim [signature][hline]templars of steel

[Bu mesaj wanderer1985 tarafından 26 Kasım 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...