zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 çözemedim bu olayı ya şimdi ort. 65 oldu diyelim ben 75 almışsam (normalde 75 C-) curve'e göre ne alırım? boyle taktik hint filan varsa bi de:P[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ondan sonra aralıklar var.. sınıf mevcuduna göre falan değişiyor fazlasını aldıysan rahat ol B- li bişi alırsın.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 100'den 0'a kadar çok düzenli dağıldıysa ve hocan normal bir insansa B'li Bişiler alırsın. ama 75'le tap(top yazcam yanlış anlaşılacak)'san ve hocan normal bi insansa A alırsın. diyelimki 75'le ikincisin ama hocan odun biraz.kaşıntısı var ben bi kişiye A veririm diyo orda B+ alırsın.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kaçıncı olduğunu söyle ve sınıf mevcudun endir?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 eğri bence iyi bir olaydır mesela zor bir dersten AA almak eğri olmadan çok zordur çünkü 90ın üzeri getirmen gerekir ki bu feci kasar ama eğri olduğu zaman zor derslerde daha adaletli kolay derslerde ise daha adaletsiz bir sistem ile karşı karşıya kalırsın diye düşünüyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben de ardethe katılıyorum. Çan eğrisi yeri geldi mi çok kral yeri geldi mi çok daral eder adamı? Vay be şair kişiliğim yüzünden karalama defterine atıcaklar topici.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tam yerimi bilmiyorum 80-100 arası olsa. 313 kişiden ne sonuç çıkar?[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bb olabilir iyidir bu hava da sıcak tutar adamı..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya öğrenci sayısı çoğaldıkça normal dağılıma yaklaşırsınız. B- bence. plase C+, Süpriz B[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o olay standart sapmaya bağlı..mesela curve 50 standart sapma 10 diyelim +5 -5 45 alan D+ ya da c- alıyor(tam bilmiyorum) 55 alan c+ ya da b- alıyor.. yanı zor bır dersten iyi not almak kolay kolay bir dersten iyi not almak zor.. misal: diyelim ders cok kolay ve curve var.. sınav oldu herkes 70 90 aldı..Standart sapmada 15 olsun boylece kimse a alamaz :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 26 Kasım 2004 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya çok berbat bir sistem bu ya istersen kas 90 küsür al sınıfın tamamı 100 aldımı sınıfta kalıyosun ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 öyle bi durum daha dünya üzerinde olmaıştır abi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dingaer, 26 Kasım 2004 09:28 tarihinde demiş ki: ya çok berbat bir sistem bu ya istersen kas 90 küsür al sınıfın tamamı 100 aldımı sınıfta kalıyosun ya herkesin 100 aldigi sinava kasmissan ve HERKES 100 alirken sen 90 almissan, mustahaktir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 her sinifin en kotusu kalmak zorunda degil herkez 100 sen 80 alsan gecersin genede[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kendi not sistemimizin kıymetini bilelim =p =)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yüksek ihtimalle C alırsın.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 onemli olan hocanin curve e ne verdigi ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 normalde olmasi gereken sudur: sinifin en yuksek notlairni alan ilk ~%5 - ~%7 aa alir, sonraki ~%7 - ~%9 ba, sonraki ~%9 - ~%11 bb... ve boyle gider. ki zorluk seviyesi iyi ayarlanmis bir sinavda bu 90 ustune aa ya denk gelir ki bu zaten klasik katalog oluyo. hocalarda genel olarak not dagitimini buna gore yaparlar. eger sinifiniz cok iyiyse, curve e cb hatta bb bile dusebilir. bu notlarin genel olarak cok yuksek oldugu anlamina gelir. boyle durumlar aa'ya oynayanlarin isine gelmez tabii :) edit: oranlari yanlis yazmisim [signature][hline]templars of steel [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 26 Kasım 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Of ya bizim okulda niye yok bundan geometriden 35 aldim sinif 3. yüm:P birinci 45 aldi. Okulda birincide 58 almiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 lisede olmaz zaten curve..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Msl Kadiköy anadoluda var sinavda 1. 75 aldi o 100 sayilio ve herkesin notuna 25 puan ekleniyor ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 26 Kasım 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 pek anlıyamamışsın gibi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Curve curve dediğin nedir ki gülüm , ben her gün curve ü geçecem diye ölmüşüm ...[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Herkes olmus sadece sen degıl :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar