Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayland

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

tamamdır bilgiler için teşekkürler, bu gece gidiyorum. devamı varsa beklerim. özellikle bangkok'da şurayı kesin gör dediğiniz yerler varsa.

yeni gördüm...
Tayland-Bangkok'a çok gitmişliğim var.

Bang Kok'ta balık pazarını sor,yemeğini orada ye yalnız balığın içini temizlemezler,buna dikkat et,önce balığın karnını yar,içindeki pislikleri ayır...Eğer becerebilirsen pişirmeden önce içinin temizlenmesini istediğini söyle ama genelde seni dinlemeyeceklerdir.

Otel olarak ben sana AMARI WATERGATE HOTEL'i öneririm. İnternetten bulacağın çok güzel fotoğraflı 25-30 Dolarlık otellerde kalma kesinlikle. Ben o hatayı yaptım. Bu yazdığım oteli hem fiyat, hem merkezi konumu, hem mükemmel barı(kendini Avrupa-Amerika veya Türkiye'de ki güzel barlardan birisinde hissedeceksin),hem temizliği, hem balıktan sıkılırsan restaurantlarındaki yemeklerinin çeşitliliği, hem THAI MASAJI konusunda ki PROFESYONEL EKİBİ için öneririm.

Gerçi mesajını geç gördüm,muhtemelen otel seçimini çoktan yapmışsındır ancak memnun kalmazsan seçtiğin otelden mutlaka bu yazdığım otele git.

Gezilecek yerleri zaten arkadaşlar yazmıştır.

Para birimi BAHT.
Otelin çevresinde bol miktarda 7 gün açık olan seyyar satıcı göreceksin. Buradan dandik-orta-iyi kalite her çeşit tekstil ürünü, mükemmel derecede iyi taklit ROLEX ve diğer marka saatler, gözlükler ve elektronik eşya bulabilirsin.

Hava sürekli nemlidir. Her zaman sıcaktır. Takım elbise ile gezmeni önermem. Kısa kollu gömlek ve hatta eğer becerebiliyorsan tişört,alta da kot pantolon veya yazlık keten pantolon iyi olur.

PATPONG görülmesi gereken bir yer. Dünya üzerinde paranın gücünü, kapitalizmin iğrençliğini ve insanoğlunun ne kadar alçalabileceğini en iyi görebileceğin yerdir. Barlar, gece klüpleri, restaurantlar, oteller, MASAJ SALONLARI bulunuyor.

Taksiler ve taksiciler kibar. Herkes kibar aslında, dünyanın en güleryüzlü insanlarının olduğu ülke.

Bir şey sormak istersen yazıver, ben seneler oldu gitmeyeli, unuttum çok şeyi ama sen sorunca hatırlayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...