Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 FB'miz alır.Yenersek moral düzelmiş olur hem.Hadi FB göriyim seni.Maça damgasını Tuncay vuracak.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 tuncaydan cacık olmaz.yapsa yapsa alex yapar.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Prag alır. 3-1 yada 4-1 gibime geliyor. [Bu mesaj Deli333 tarafından 23 Kasım 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yok yok Tuncay iyi oynar bak görürsün. Sparta yenemez bence hele 3-1 4-1 falan hiç olmaz.Fener bu Sparta'dan fark yicek kadar kova değil.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Galatalılar sizin varya Fener yenilir demekten başka bildiğiniz yok.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 fenerimiz bir avrupa seferine daha çıkıyor. haydi bakalım hayırlısı. her zamanki gibi 3-ila 7 gol arasında yer döner vede şaşırtmaz bizleri :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Evet bugün maç.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Lorrotar, 23 Kasım 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Galatalılar sizin varya Fener yenilir demekten başka bildiğiniz yok. fener yeniLir demekten ( avrupa kupası maçLarında ve özeLLikLe depLasmanLarda ) daha akıLLı bir söyLem oLamaz zaten.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Azmodai, 23 Kasım 2004 16:58 tarihinde demiş ki: fark olmaz. yenilir 2-0 diyorum, hadi 1 gol atio hep nobre falan 2-1 olsun :P zaten 3-0, 4-0, 5-0 gibi mağlubiyetler fenerde avrupa için fark sayılmazki:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben fenerliyim ama kesinlikler yenilecek bu akşam fener ama çok büyük bir fark olmaz 2-1 yada 1-0 yenilir fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Delanoresse, 23 Kasım 2004 16:55 tarihinde demiş ki: ilk golu fener bulup anadolu takimi stili kapanirsa bi sansi olabilir, yoksa farka hazirlanin. lol süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 belki yener deplasmanda daha bi atak oynuyo bu arada pragı abartmayalım fenerden daha ii bir takım değildir herhalde umarım gine komedi programına dönmez bu maç uefada olsa haftada bi kere digiturk dışı bir yerden maç izleme şansına sahip oluruz gslide olsam fenerin maçlarını izlemekten keyif alıyorum hele man utd ile olan maçı tam bir komediydi pek bi gülmüştüm[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Evet forgiver inşallah bu maçta komediye döner. Büyük ihtimal yenilir fener. İnşallah net bir skor alıcak fener her zamanki gibi. Prag 3 atarsa burda, haftayada manchester 3-4 arası atar en azından al sana 5 maçta 20 gol. Rekorbahçe.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 en iyi ihtimal berabere ama o da zor febe her sene kova avrupa'da[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 1-0 prag alabilir.fb nın defansında ki eksık daha muhım bence.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 3-1 prag alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 2-0 prag bence[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 deli333 dikkat ediyorum da her fb ile ilgili threadde olay çıkarmaya çalışıyorsun.. Yazacaksan adam gibi yorum yaz.. Ayrıca gslilerin de bizle dalga geçecek halleri olduğunu sanmıyorum.. Bi uefa kupası alıp üzerine yatmakta olmaz bu işler..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sp. Prag öne geçer sonra Tuncay gol atar sus işareti yapar Şaka bir yana Maç gollü geçecek gibi geliyor Prag maçı almaya çalışıp defans anlayışındna vazgeçecektir ve atağa kalkacaklardır bunu Fener in değerlendireceğini düşündürüyorrum ama Prag erken gol atarsa bu durum Fener e kabus olarak geri döner[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 23 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Slat tartışma cıkarmıyorum. Her katıldığı kupada "biz bu kupayı alırız gibisinden" diyen fenerlilere kızıyorum o kadar.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Olabilir ama postların tartışmaya davetiye çıkarıyor.. Neyse boşver ama kavga çıkarmayacak postlar atarsan sevinirim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sampıyonlar lıgı 3.cüsü bizim 7puan aldıgımız sene uefa gitseydi o sezon uefa yi alırdık Kadroyu biliyosunuz..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 fener defansıyla kurtarır maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: screamer, 23 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki: Sp. Prag öne geçer sonra Tuncay gol atar sus işareti yapar Şaka bir yana Maç gollü geçecek gibi geliyor Prag maçı almaya çalışıp defans anlayışındna vazgeçecektir ve atağa kalkacaklardır bunu Fener in değerlendireceğini düşündürüyorrum ama Prag erken gol atarsa bu durum Fener e kabus olarak geri döner sonra da prag 2 tane daha atar :D[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hadi herkes feneri desteklemeye[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar