Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Sparta Prag

Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

said:
Lorrotar, 23 Kasım 2004 16:29 tarihinde demiş ki:
Galatalılar sizin varya Fener yenilir demekten başka bildiğiniz yok.

fener yeniLir demekten ( avrupa kupası maçLarında ve özeLLikLe depLasmanLarda ) daha akıLLı bir söyLem oLamaz zaten.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

belki yener deplasmanda daha bi atak oynuyo
bu arada pragı abartmayalım fenerden daha ii bir takım değildir herhalde
umarım gine komedi programına dönmez bu maç
uefada olsa haftada bi kere digiturk dışı bir yerden maç izleme şansına sahip oluruz
gslide olsam fenerin maçlarını izlemekten keyif alıyorum hele man utd ile olan maçı tam bir komediydi pek bi gülmüştüm[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

Evet forgiver inşallah bu maçta komediye döner. Büyük ihtimal yenilir fener. İnşallah net bir skor alıcak fener her zamanki gibi. Prag 3 atarsa burda, haftayada manchester 3-4 arası atar en azından al sana 5 maçta 20 gol. Rekorbahçe.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN.
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

deli333 dikkat ediyorum da her fb ile ilgili threadde olay çıkarmaya çalışıyorsun.. Yazacaksan adam gibi yorum yaz.. Ayrıca gslilerin de bizle dalga geçecek halleri olduğunu sanmıyorum.. Bi uefa kupası alıp üzerine yatmakta olmaz bu işler..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Sp. Prag öne geçer sonra Tuncay gol atar sus işareti yapar

Şaka bir yana Maç gollü geçecek gibi geliyor Prag maçı almaya çalışıp defans anlayışındna vazgeçecektir ve atağa kalkacaklardır bunu Fener in değerlendireceğini düşündürüyorrum ama Prag erken gol atarsa bu durum Fener e kabus olarak geri döner[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away

[Bu mesaj screamer tarafından 23 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 23 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
Sp. Prag öne geçer sonra Tuncay gol atar sus işareti yapar

Şaka bir yana Maç gollü geçecek gibi geliyor Prag maçı almaya çalışıp defans anlayışındna vazgeçecektir ve atağa kalkacaklardır bunu Fener in değerlendireceğini düşündürüyorrum ama Prag erken gol atarsa bu durum Fener e kabus olarak geri döner

sonra da prag 2 tane daha atar :D[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...