daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ya cok ilginc ben 3. sinifa kadar zafiyet gecirip ölmiim diye ilac felan weriolardi soora bi sünnet oldum ertesi sene chemical in fotodan bile sisman oldum allahtan sora boyum felan uzadida ehuehe :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 esası sadece 59 kiloyum boy biraz var ablam omzuma gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: orc_lord, 27 May 2003 21:20 tarihinde demiş ki: birde şişmanlar şeyini göremiyormuş :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* ahahuahahauha yalan :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: daverc, 27 May 2003 21:21 tarihinde demiş ki: ya cok ilginc ben 3. sinifa kadar zafiyet gecirip ölmiim diye ilac felan weriolardi soora bi sünnet oldum ertesi sene chemical in fotodan bile sisman oldum allahtan sora boyum felan uzadida ehuehe :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark ya ne farkettim biliomusun bende sünnetten önce çok ince idim yaa? alla alla bak işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 valla normalmi dikmi muhabbetine girmeyelim yoksa neyse :) şimdi şey bozmıyalım :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Chemical, 27 May 2003 21:21 tarihinde demiş ki: esası sadece 59 kiloyum boy biraz var ablam omzuma gelio :) ne yanii !!!! yoksa .... yoksa....bizi kandirdinmi ? :yapma: phauhauha :D[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: daverc, 27 May 2003 21:21 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 27 May 2003 21:20 tarihinde demiş ki: birde şişmanlar şeyini göremiyormuş :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* ahahuahahauha yalan :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark limit odur olm şeyini görebiliosan normalsin bi kısmı kapanıosa acık göbik var şeyini hiç göremiyosan(tamamını) eooh obezsin çok geyikiz ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hmm birz göbik var o zmn bende :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Chemical, 27 May 2003 21:21 tarihinde demiş ki: esası sadece 59 kiloyum boy biraz var ablam omzuma gelio :) Nasıl ya??? boyun kaç cm bakim ssenin??? zafiyet falan geçirmeyesin öyle tombiş yanaklara 59 kilo? eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: daverc, 27 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 27 May 2003 21:21 tarihinde demiş ki: esası sadece 59 kiloyum boy biraz var ablam omzuma gelio :) ne yanii !!!! yoksa .... yoksa....bizi kandirdinmi ? :yapma: phauhauha :D[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark niy kandirim:) Ablam işte baş harfi CASSIE kız 19 una geldi ehliyeti var kaldırıma çıkıo ama omuzumdaa eeheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bende boole cikik gobekte yok aslinda yaw bole yag war (ehu utandim) onlarda gitmio yoksa disardan bakan zayif felan sanio ha :([hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yok abı aklını basından alıcak bı oyun yada kız bul kendıne tmm ıste :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ah yaziiik cücemi ? :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 chemical yalan söyleme :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yeni yemek yedim ve yüklüyüm 60 kilo ps:Yük/pok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 180 cm boyum var, 73 kiloyum. Yazın kampa girip 80-82 civarı olmayı planlıyorum, göbek olmayacak yine eheheh kas gelişecek :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ne yalani be:) 1.67 yim ablam omzuma gelio ama o yana gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Dragonutopia, 27 May 2003 21:25 tarihinde demiş ki: Yok abı aklını basından alıcak bı oyun yada kız bul kendıne tmm ıste :D[hline]A little less conversation a little more action please hühüüh :( belki daoc olmasa bole olmazdi..gecen yaz 2 kere denize girdim 7/24 pc basindaydim..ama ama sora bütün emeklerim bosa gitti hani ise yaradi okadar kastigim desem icim yanmicak ühühühühüühühühühühü :([hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 daha resmini yollamıyormuydun dün falan boyun 1,50yi geçer belki anca?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 kısayım ama:) küçük bıcırık gösteririm ama ama... ama....... ama.......... ama............ ama.............. ama................. ........................ Ben daha bu merdivenin başındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 eet doğru :) daha yeni başladın okula falan :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 en 1 yılda en az 8 cm uzadım ciddi diyorum ha:) 1.67 işte ps:ergenlik bitmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Beyler utanarak soluyorum 104 kiloyum :( ama harbi hic gostermem boy 1.98 normal diolar sizce de normal mi yoksa zayıfliim mi biraz ? Aslında normal bi insan gibi duruyo ama sorulunca soliyemiyom :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Haaa o ayrı extreme sporlar yapın 1 ayda kas oluyo vucut artık kendını kasmaktanmı yoksa adranelındenmı onu bılemem :) Denız olayı zaten benı bıtırdı bı denıze gıdıyordum bı kız arkadasım Denıze tukettıler serefsızım :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 90 falan ol :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar