descartes__ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 toplummumuzda bol miktarda bulunan bu geniş cüsseli insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 nasi gitcek bu göbek...diye düsünüyorum :)[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 aynen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Eskiden bira göbeği, şeker göbeği, ekmek göbeği,araba göbeği, masa başı göbeği, ergenlik göbeyi, boyu uzucak güç topluo göbekleri vardı şimdide "Bilgisayar Göbeği" çıkdı Yakında ışınlanma göbeği çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben iyi seyler dusunmuyorum ve igreniyorum gibi kelimelerde yazmak istemiyorum gereksiz bi topic alIngan kisiler icin hic iyi deil [Bu mesaj Fistan tarafından 27 May 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) hep fast food ne olacak yiyin şöyle kuzu falan :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 fast food yicek zamanım yokki:) 5:10 da geliom eve KFC ısmarlıoz(miyam) oda nadir 15m tutuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hayvan uzunum 80 kıloyum aslında ama lıch gıbıyıım :( yakısıklıyımda ısın ılgıncı :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) ee o yanakları nasıl yapmışsın öğrendik cidden süper geliyor banada fast food :) ımm..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Rejim yapmak kadar kolay bisi yok yedigin her seyi yarisina indir aksam yemeklerinde bol bol salata ye surekli su ic acele etmiceksin rejimde, haftada 2 kilo veriyo olabilirim zar zor, ama en azindan damak zevkimi bozmuyom (dun gene puding ibitrdim 10 dk da)[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 vallahi şunu söyliyeyim yemekten önce salata yemek insanı doyuruyor ayrıca yazında çok iyi veriyorum ben bol bol yüzme spor :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben artik vazgectim rejimden felan bosveer.. 1.82 boyum 75 kg yim hala sismanim ya 10cm daha uzucam ya 10 kkilo wercem ohoo[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 En güzeli bi adaya gidicen 1 hafta sonra incecik olucan filmlerde oluo ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 esası çok pis bi espri yapıcakdim vazgeçdim dur ulan içimde kalacak şimdi Yemek zevkini vampirliğe çekicen :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ıyyk :) estel nasıl yapmış acaba o yağları :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 chemical senin vampir oldugunu düsünmeye basladim ben artik :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ebi yağ yapmakda ne varki oturucan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yok yok ama bununki tam bir harika :) böyle sıkılalık yanakları fln şirin şey :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: daverc, 27 May 2003 21:15 tarihinde demiş ki: chemical senin vampir oldugunu düsünmeye basladim ben artik :-p[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark hahaha esası adada pusup hepinizi yicemde çakdırmıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: orc_lord, 27 May 2003 21:16 tarihinde demiş ki: yok yok ama bununki tam bir harika :) böyle sıkılalık yanakları fln şirin şey :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* ne güzel bak izlenimide yarattım üstekil fena olmazdı hani değişiklik olurdu kilo verirdin felan . . . EDAAAA! gelsene sen [Bu mesaj Chemical tarafından 27 May 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Zayıflamanın en ıyı yolu saglam bır bılgısayar oyunudur...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Şişmanlamanın en iyi yolu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yok bilgisayar başında geçirmek bayağı kilo aldırıyor mesela şimdi ben soda,çekirdek,gofret oo :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 göbeği olan insanları anlayamadım hiçbir zaman, garibime gittiler.. ben bir oturdummu çok yemek yerim ama hiç göbeğim olmadı. :) hızlı yemek yemeyle falan da alakası var sanırım bunun, ağzınıza yiyecekleri tıkıştırmayın, sindire sindire yiyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 birde şişmanlar şeyini göremiyormuş :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar