Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Selamlar, ben bu karmaşada beta ve retail için olan offical campinge girmenin oldukça zor olduğunu gördüm ve aradığım hiçbir site betakit + retail(ingilizce) versiyonunu Türkiyeye yollayan site bulamadım. Açıkçası bu oyun oynamak istiyorum ve ingilterede yaşayan akrabamı devereye koymayı ve kredi kartıyla ödeyip onun yollatıp onunda bana yollamasını düşünüyorum ama anlamadığım birşey var: http://shop.gameplay.co.uk/ext_shop/basket_WOW.asp?ref=WOW adresindeki offical preorder da signupta Türkiye yok ve düşüncem kendim kredi kartıyla ödeyip teslim adresini ingilteredeki akrabama yaptırmak istiyorum. Acaba nasıl olacak bu iş :)[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Kasım 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Aynen dediğin gibi mümkün olucak?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adrese arkadaşının ev adresini yazacaksın, ödeme yerlerini kendi kartına göre dolduracaksın o kadar basit. CE bitmiş standart daha çok var diyor. ama bence o "çok" olanlar da uzun süre dayanmaz. almanya için de öyle diyordu 10 dakka sonra tükendi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Daha iyi açıklıyım düşüncemi: Akrabamın adresiyle ve onun adıyla kendi kredi kartımla oyunu preorder vermek --> beta key gelince bana telefondan söyleyecek --> retail gelince kargoyla bana yollayacak Bu mümkünmü ? Özellikle ilk bölümü :) Acaba illaki kayıt olan kullanıcıyla kredi kartı sahibi olan aynımı olmalı? (sonuçta sadece uk içine yolluyor bu site)[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dene bak işte ne kaybedersin ki?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu arada teşekkür ederim mirage açıklaman için :) Peki müşteri başına tek cd muhabbetini kırmanın bir yolu varmı acaba?(3 arkadaşıma daha getirmek istiyorumda)[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arkadaşının komşularına yolla?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 :D pardon yanlıs anlamısım dogru solemıs mirage[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Kasım 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar