Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Night Elf Hunter Oynamislara 2 Soru...

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

selam :D
onceki postlarimda hep dwarven hunter acicam diyodum ama ne yazik ki dwarflarin dodge chance ve critical rate i olu durumda,tek kullanilabilir racial ozellikleri gun skill +5.elf de dodge chance %11 ken dwarf ta %5.5 yani 2 kati korkunc bir fark,critical chance dwarflarda %4.3 elflerde %6.2.neyse sonuc olarak elf hunter acmaya karar verdim,ilk sorum:ben level 30 a kadar human questlerinni biliyorum,karakteri hemen acipta stormwind e gitme sansimiz var mi ? yoksa yukari taraflardan kalkan bir gemi vardi tek o mu gidiyor (tam olarak hatirlamiyorum o yerin adini 30 ken paladin questine gitmistim :) , sahsen direk level 2 yapip northshire a gitmek istiyorum,mumkun mu acaba?mumkunse nasil? 2. sorum:biliyosunuz level 10 da hunter i hunter yapan quest var,bu questi nerde aldigimiz farkediyor mu ? yani atiyorum ben level 10 da stormwind de yapabilir miyim yoksa illa homeland de mi olmak gerekiyor,eger oyleyse kalimdordan hic ayrilmiycam level 10 kadar,3.sorum:butun hunterlar gun ogrenebiliyo olarak gorunuyo ama ben hic elinde gun olan NE hunter gormedim,acaba elfler train edemiyor mu yoksa herkes bow u mu tercih ediyor,sahsen gun hastasiyim.son soru:racial ozellikleri olan hide ne kadar ise yariyor,yani mesela ben hordeyle savasirken bunu kullanabilir miyim?mesela adamin yakinda oldugunu biliyorum bu hide i kullanip gizlenebilir miyim?yoksa dusuk levelli adamlar bile sizi gorebiliyor mu?
tesekkurler hepinize cevaplariniz icin =][signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

2 soru demisim ama sordukca sorasim geldi kendimi tutamadim :O + son bi sey elinde sealed US box olupta satan var mi sanirim Ceti satiyordu ama elinde kaldi mi bilmiyorum eger satan varsa boyle bana ulasabilir mi ? ozellikle amerikadaki arkadaslar olmadi bana cd-key i yollarsiniz sonra box i yollarsiniz acelesi yok.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 26 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla madem elf açtın elf diyarında oyna derim havqası falan değişik daha guzel insanların oradan ama gorevler falan diyorsan buyuk ihtimalle gidip oradan başlarsın ama 10. level hunter questini sadece elf diyarında yaparsın onun değişimi yoktur ırkına göre hocana gidiyorsun yani 2 tane hunter açmıştım 2. siyle ilkiyle aldğım ork hunter trainer e gittim vermemişti buyuk ihtimalle insan trainerda vermez . hide olayı kullanılıyor ama hunterda hide olmaması lazım Shadowmeld vardı galiba oda sadece geceleri yapılıyor ama o kadar kullanışlı değil bir rogue kadar saklanamıyorsun sadece biraz saydam oluyorsun baya elf oldurmusumdur oyle saklandıgını sanıpta shadowmeldde duranlardan o yuzden pek guvenme shadowa[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sorum:ben level 30 a kadar human questlerinni biliyorum,karakteri hemen acipta stormwind e gitme sansimiz var mi ?

şansın var ama yoldaki moblar ve horde arkadaşların seni rahat bırakacağını sanmıyorum. bence lvl 10 a kadar Kalimdor da kal sonra git ama tercih senin. (yolu uzun malum)

2. sorum:biliyosunuz level 10 da hunter i hunter yapan quest var,bu questi nerde aldigimiz farkediyor mu ? yani atiyorum ben level 10 da stormwind de yapabilir miyim yoksa illa homeland de mi olmak gerekiyor,eger oyleyse kalimdordan hic ayrilmiycam level 10 kadar

açıkçası denemedim ama tavsiyem Kalimdor da kal train ol quest i yap istediğin yere git.

3.sorum:butun hunterlar gun ogrenebiliyo olarak gorunuyo ama ben hic elinde gun olan NE hunter gormedim,acaba elfler train edemiyor mu yoksa herkes bow u mu tercih ediyor,sahsen gun hastasiyim.

Bildiğim kadarı ile level 40 olduktan sonra Gun kullanabiliyorsun eğer istersen.

son soru: racial ozellikleri olan hide ne kadar ise yariyor,yani mesela ben hordeyle savasirken bunu kullanabilir miyim?mesela adamin yakinda oldugunu biliyorum bu hide i kullanip gizlenebilir miyim?yoksa dusuk levelli adamlar bile sizi gorebiliyor mu?

Belli bir (sanırım 3 4 adım. Sanırım diyorum çünki: pvp de shadowmeld'i kullandığım zaman beni yakalayabilen olmamıştı beta da)mesafeye geldiği zaman player seni görebiliyor ancak ben pvp yaparken çok kullandım ve inanki NE seçmemdeki En BÜYÜK sebeplerden biri Shadowmeld özelliğidir. Çok kullanışlı bence.

Dipnot: Moblar affetmiyor shadowmeld i :D
umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 26 Kasım 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
super tesekkur ederim,yanliz gun level 40 da olamaz :D ya level 1 dedir yada yoktur,orc da bow la basliyo ama direk train edebiliyodu :D

Bildiğim kadarı ile level 40 olduktan sonra Gun kullanabiliyorsun eğer istersen.

gun kullanamıyorsun ve train olamıyorsun oyun başlarında. birde dikkat ettiysen Bildiğim kadarı ile demişim, yani kesin ve net bir cevap vermemişim sana :) lvl 40 karakterim olmadı bilemiyorum. bu lvl 40 ta gun kullanabilme meselesinide bir web sitesinden okumuştum ordan alıntı yaparak yazdım.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 26 Kasım 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dream git hemen ironforge gun al eglen oyna storm gitmek ıcın darnasusdan hıppo ya bin auberdane git ordan hemen soldakı gemiye bin menathil harbor git bundan sonrası ölüm epey bir yürüceksin loch modan sonraso dwarfların bir köyüne geliceksın unuttum adını orda kıme sorsan soler ordan tekrardan en az 15dk ironforge yürücen sonram ordan bir yer vardı ısmı t ile baslayan ironforge gırınce map bakarsın herneyse ordan su gnomelerın yer altı zımbırtılarına bınıp storm varıcaksın sonrası gg ohh anlamıssındır umarım zor değil sadece 1 saatini alır :D bu arada tavsiye tabı bu benım fıkrım kendı questlerını yapmanı isterim bole oyunlarda bir baskasının charıyla oynamayı 2 baska classın questlerını yapmayı sevmem :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı)
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 26 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
hatta sana tavsiye, ilk fırsatta kendini oldurt ki wisp olarak hızlı yuruyesin. nasıl olsa spirit healerda canlanırsın storm da

yok öyle uyanıklık. spirit healer'da canlandığınızda hangi mezarda öldüyseniz orda canlanırsın. o kadar koştuğun da içinde patlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 26 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
=) bencede onu ayarlamislardir...
dipnot:i'm blind,not deaf(eger demon hunterin sozuyse)

peki madem ayarlamıs olsunlar :)
bu arada dead mantıgıma daha uygun geldigi icin oyle zannediyordum, yazılısını gormedim hic, duyunca da boyle yormusum demekki.duzelttigin icin sagol, ama ilidian forumunda konusulanlardan sonra boyle kalması bana daha guzel geliyor ;)[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ya shadowmeld de ama savasin ortasinda kayboldum kurtuldum olayi yok. agro cekmemis olman lazim bildigim kadariyla. ayrica bozulduktan sonra cooldown suresi epey uzun. pvp nin de uzun surecegini dusunursen. anca sikistigin zaman sasirtmak icin kullanabilirsin. bu arada ustun seni yakalar, altin zar atar...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

pvp de kullanmaktan kastim o degildi,zaten dun denedigim kadariyla pvp de kullanimi tamamen kaldirilmis artik you are in combat uyarisini aliyosunuz,pvp derken bi yerde hide beklersin adam giderken arkadan beklenmedik bi sekilda dalarsin bence cok buyuk bi avantaj...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki dooru soyluyosun bu konuda. ilk vurusu sen yapmis oluyosun, tabi adam farketmezse.

pvp de kullaniliyo, ama savas bittikten sonra biraz delay var. oyle kullanabiliyosun.

sahsen hunter'in pvp olarak savasmasi ilginc ve zor.. sonucta mesafe koyman gerek adama. o kadar mesafeden de zaten hide olsan da olmasan da range'ine girdigi anda saldiracaksin... gelene kadar oldurmeye bakacaksin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hunter pvp sinde oyle yaparsan telef olursun,taktik su(benim taktigim) conclusion blow,adam yavasliyor ne kadar ability varsa yerlestiyorsun((%20 stun chance(talent)),adam yanina geliyo hemen wing clap (boyle mi yaziliyo :D,%50 movement speed dec. for 10 secs) direk uzaklasiyorsun,abilityler bu arda conclusion doluyor onuda veriyorsun,sonra kacmaya basliyosun(casterlara karsi degil)tabii bu esnada pet adama calisiyo,sen kacarken adam haliyle yetisemiyor ama arkadan pet calisiyor,adam pete donuyor haliyle o zaman sende adama donup ability yagdiriyorsun :D[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

evet :D horde vs alliance savaslarinda cok etkililer ama pvp(su 1vs1) de cok zayiflar,sonucta adam sana 10 adimda basliyo daha peti verirken,ability vururken adama yanina geliyo rezil ediyo :D,ama digerlerinde mesafe cok uzun cok eglenceli oluyo :D[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

shadowmeld oyunu biraz bilen birine kar$i cok kullani$siz. Hatta eskiden de kullani$sizdi. Bircok nightelf kullaniyordu ancak etrafinda biraz dola$tiginiz zaman aciliyordu. Yani shadowmeld'i adamin gormedigi bir yerde kullanip tuzak olayina girebilirsiniz ancak. Yoksa shadowmeld var diye alemden aleme akmaya cali$mak komik olur.

Wing clap'in yanli$ hatirlamiyorsam bir drawback'i vardi. Bastiginda adam sana vurabilirse dizzy state aliyorsun. Yani maymun da edebilir seni :) Dikkatli kullanmak lazim.

Bu arada level 30 olmu$tum demi$sin, ben level 20 oldugumda hem eastern kingdoms hem de kalimdor'daki butun alanlar acikti neredeyse. Hemen her yere flight path almi$tim. Biraz dola$mak yeterli yani. Flight path'ler cok onemli. Onceden sirf bu pathleri almak icin kas bence.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 26 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...