Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NF 'deki bazı gariplikler

Gorgo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar NF geldi geleli karşıma çıkan enemyler veya kendi realmimdeki playerlar sanki üstlerine tıklamış gibi beyazlar...Options dan Colored veya Clasic seçimi bu problemi çözmedi bunu nasıl düzeltirim yani eskisi gibi karşıdan enemy gelirken kırmızı olsunda ben seçince beyaz olsun...Çözebilen varmı acaba?

Birde realm puan gelişi biraz garipleşmiş 1.70 notlarında sadece yüksek rr düşük rr'a göre puanlama değişceği yazıyordu...Fakat ben rr3 kesiyom 880 puan veriyor rr9 kesiyom 270 puan veriyor ve bunların hepsi full hp solo kapışmalar çözen varmı puanlamayı?

Son olarak oyuna girerken bazen takılı kalıyor esc yapıp karakter menüsünden tekrar karakter seçip oyuna girmek durumunda kalıyorum ve bu olduğu zaman nf de garip bi köyde login oluyorum bu nedir?

Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 6L6 Sorcerer]
Kibos [LVL50 4L4 Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

www.camelot-europe.com dan patch note larını takip et biraz veya oyun içinde konuşulmuyomu bunlar?
isimlerin beyaz görünmesi bi bug. patchle düzeltilecek bişi. veya isimleri coloured kullanma bazı oyuncularda bu sorunu düzeltio. tabi isimler coloured olmuo.
loading ekranında takılıp esc ye basmada bi bug. o da peçle düzeltilcek.
rp olayını pek anlayamadım ben solo falan yapmadıım için ve şuan fg.vs.fg fight mümkün olmadıı için.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 25 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
www.camelot-europe.com dan patch note larını takip et biraz veya oyun içinde konuşulmuyomu bunlar?
isimlerin beyaz görünmesi bi bug. patchle düzeltilecek bişi. veya isimleri coloured kullanma bazı oyuncularda bu sorunu düzeltio. tabi isimler coloured olmuo.
loading ekranında takılıp esc ye basmada bi bug. o da peçle düzeltilcek.
rp olayını pek anlayamadım ben solo falan yapmadıım için ve
şuan fg.vs.fg fight mümkün olmadıı için.

Sen ne zaman solo yaptin lem eziikk :P[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Bi adam öldükten kısa bi süre sonra tekrar kesilince beş para etmiyor. Öldükten sonra 10 dakikalık bi süreç var bu süre içinde rp değeri artıyor 10 dakika içinde maximuma ulaşıyor. (benim aklımda 10 dakika olarak kaşmış 70 % de eminim bundan) Sen ilk 3 dakikada falan kesince 200 falan alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ha evt darielin dediği gibidir mutlaka rp olayı diğer olayda oyun içinde konuşuluyormu bilmiyorum kimseyle dialoğa girdiğim yok buara sürekli solo takılıyorum...[signature][hline]Azo [LVL50 6L6 Sorcerer]
Kibos [LVL50 4L4 Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gorgo, 25 Kasım 2004 09:38 tarihinde demiş ki:
ha evt darielin dediği gibidir mutlaka rp olayı diğer olayda oyun içinde konuşuluyormu bilmiyorum kimseyle dialoğa girdiğim yok buara sürekli solo takılıyorum...

o esc olayı bug deil enemy arealarda log olduktan ya da LD olduktan sonra< belli bir sure icinde tekrar oyuna gelmnezsen (sanırım 10 DK) o köyde başlıyosun....[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion)
Kebap [ROFL] lvl 46 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia)

For Albion için!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet vede enemy realm olmasina gerek yok kendi realmindada cikarsan orda basliyosun cok gereksiz bi durum mythic oyunu oynamayi zorlasitiran birsürü anlamsiz seyi kaldirdi bunuda kaldircaktir[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 25 Kasım 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğime göre;(yanlış olabilir tabi bunlar, tamamen kendi görüpte başkasına sormadan yazdığım şeyler)
-o login problemi ve küçük köy herhangi bi keep/tower da log out olunmuşsa şutlanılan yer, speedli class diilsen çok sinir bozucu
-beyaz seçili adam bugı herkeste var yeni peçle falan düzelene kadar bekleyecez galiba :p ama bi süre sonra alışılabilir bişey gibi... ben alıştım bile
-rp olayını bilmiyodum bak örendiğim iyi oldu ^^[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

o village'e baska realmin keepinde yada towerinda oyuna girerseniz portlanirsiniz, ayrica relog oldugunuz zaman portal stone oldugunu gorursunuz.

relog olmadan portal stone gozukmuyo orda, bug.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...